čtvrtek 19. ledna 2017

Ajurvédská káva brahmi

Povzbuzující nápoj bez kofeinu. Určite ju ocenia aj študenti pred nejakými skúškami. Obsažená čekanka lékařská (Chicorium intybus) podporuje trávení a příznivě působí na činnost jater. Naše Tulsi v biokvalitě obsahuje stovky různých sloučenin známých jako fytolátky. Tyto sloučeniny, když působí společně, odpovídají za silné posilující účinky, které podporují.


Instantní kávovina s himalájskou bylinou BRAHMI. Podporuje paměť a koncentraci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vynikajúca na prirodzené zlepšenie pamäte, posilnenie nervovej sústavy a podporu činnosti mozgu. Je výbornou náhradou kávy, skvěle chutná a pro své účinky je vhodný pro dlouhodobou konzumaci. Dochuťte medem či cukrem. Dávkování: Konzumujte maximálně šálky kafe denně.


Cena: € Počet: DETAIL. Brahmi ajurvédské kafe. Tato bylina se používá po celá staletí v tradiční ajurvédské medicíně, protože obsahuje unikátní látky, které příznivě působí na mozek, napomáhají. BRAHMI ORIEŠKOVÉ ajurvédska káva 50g DNM. Neobsahuje kofeín a je vhodná aj na dlhodobú konzumáciu.


Klasickou kávu s kofeinem nahradí bylina brahmi , která pomůže překonat i tu největší únavu. Studenti ocení nejen její schopnost zvýšení koncentrace a pozornosti, ale také pozitivní účinky na naši paměť. Vyrobený z kvalitních surovin - z ječmene, žit a čekanky s přirozeným obsahem inulinu mni.


Je to systém tradičného indického lekárstva praktikovaný aj v iných krajinách ako systém alternatívnej medecíny. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Chutný a zdraviu prospešný nápoj. Je vyrobený z bylín po tisíce rokov vysoko cenených tradičnou indickou medicínou, ajurvédou. Zlatý doušek je chutný a zdraví prospěšný rozpustný kávovinový nápoj bez kofeinu, který je vyrobený z kvalitních surovin vysoce ceněných tradiční ajurvédskou medicínou – čekanky, ječmene a žita. Jedná se o výbornou náhradu kávy, která skvěle chutná a pro svoje.


Priaznivo pôsobiť môže i proti stresu a jeho následkom na trávení. Cichorium intybus) môže podporovať trávenie a. Shatawari je ajurvédská káva určená především ženám, vyrovnává jejich hormonální systém a měsíční cyklus. Ašvagandha podpoří imunitu a vyrovnaný zdravotní stav. Regeneruje mozkové buňky, zvyšuje mentální bdělost. Posiluje schopnost chápání a jasného myšlení.


Najobľúbenejšia z ajurvédskych náhrad kávy. Káva je bezkofeinová, bezlepková, bez. Cena v eshope sa môže líšiť. Ajurvédský nápoj na podporu paměti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky