pátek 20. ledna 2017

Silikonová forma na marcipán

Silikonová forma na marcipán - perličky. Silkonová forma slouží k formování marcipánu. Vytvoříme tak 3D dekoraci ve tvaru dvou perlových náhrdelníků. Průměry perliček: a mm. Celková délka každého řetízku je cm.


Silikonová forma na marcipán

Marcipán Potravinářské barvy a barviva Čokoláda a čokoládové výrobky Algináty Cukr Všechny kategorie. Odebrat z oblíbených Do oblíbených Poslední na sk. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Originální silikonová forma na marcipán a jiné cukrářské hmoty ve tvaru zipu s jezdcem. Kč Poslední kus za tuto cenu!


Vyzkoušet můžete také pístové vypichovače, anebo strukturální podložky. Kamenný obchod znovu otevřen již dnes 9. Podrobnosti a popis GIVI EA107B Easy 35L si přečtěte níže či přímo na webu e-shopu Alza. Forma silikonová - Na makronky. Navštivte také tuto sekci ZVÍŘECÍ. Výrobce: Wilton, USA Související produkty.


Produkt je dostupný v po. Kromě marcipánu v ní můžete tvarovat i fondán. Díky nepřilnavému povrchu formy vytvoříte dokonalou ozdobu raz dva. Stačí vybranou hmotu pečlivě natlačit do všech zákoutí formy a následně ji vyloupnout.


Jde to snadno, silikon je totiž. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Silikonová forma na marcipán

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Aukro Dům a zahrada Zařízení Vybavení do kuchyně Pečení Formy, formičky. Vhodné i na nejedlé materiály. V případě modelování z marcipánu či fondánové hmoty doporučujeme formičku nejprve zlehka vysypat škrobem, naplněnou ji dát na chvilku do mrazáku a potom půjde. Fondán a marcipán jsou na zdobení dortů a dalších pekařských a cukrářských výrobků ideální.


Vykrajovátka, formy a formičky, hladítka a další potřeby na fondán i marcipán v sadách nebo jednotlivých kusech jsou v této části naší nabídky. Silikónová forma na marcipánové a iné ozdoby,. Formy ze silikonu jsou lehké, snadno se s nimi manipuluje, a také se dobře udržují – mohou se bez problémů mýt v myčce nádobí. Praktické, moderní, odolné. Pomocí této formy snadno vyrobíte nádhernou marcipánovou ozdobu.


Silikonová forma na marcipán

SILIKONOVÁ FORMA ( MATRICE ) PRO VYKRAJOVÁNÍ MARCIPÁNOVÝCH OZDOB. Stačí pouze do formy vtlačit marcipán nebo fondán a ozdoba je hotová. Díky přasahu na okraji ozdoby jsou kraje krásně čisté. Matrice je vyrobena z kvalitního potravinářského silikonu. Pružná a odolná silikonová forma na přípravu číslic.


Pracuje se s ní velmi snadno: stačí do ní hmotu natlačit a následně vyloupnout. Veľkonočná silikónová forma na drobné pečivo, čokoládu, marcipán alebo dokonca aj ľad Vás očarí svojou všestranosťou použitia a milými tvarmi jarných kvetov a tulipánov, lienok i motýlikov. Pekne vyniknú bez zdobenia ale môžu sa kľudne dozdobiť cukrárskym farbivom a podobne. Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot.


Silikonová forma na marcipán

Naplněné formičky vložte na 5-minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z prvotřídního pružného silikonu. Podívejte přímo do e-shopu se, kde můžete levně nakoupit ZVÍŘECÍ SVĚT a zobrazit si i další podobné akční produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky