úterý 10. ledna 2017

Eta 0028 95040

Toto kvalitné príslušenstvo využijete pri spracovaní zeleniny a ovocia. Kvalitné prevedenie zaručuje komfortnú prevádzku i dlhú životnosť. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Je to možné - s nástavcem na krájení kostiček ETA. Zjednodušte si práci pokud se to dá. Kvalitní provedení zaručuje komfortní provoz i dlouhou životnost. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Základné balenie však neobsahuje všetky nadstavce, ktoré by ste pri príprave lahodných obedov aj neodolateľných múčnikov mohli potrebovať. Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Chytré riešenie Chytré riešenie ETA sleduje trendy a ponúka inovatívne riešenie, vďaka ktorému naše produkty dobre fungujú v každej domácnosti. Pokiaľ vlastníte robot značky ETA , budete určite nadšený z možnosti rozšírenia jeho funkcie o veľmi praktický nadstavec na krájanie kociek. Tento nadstavec využijete na krájanie rôznych druhov zeleniny a ovocia na rovnako veľké kocky s veľkosťou × × mm.


Typ příslušenství: kráječ Krájet na přesné kostičky? Ten vám rozšíří funkce nástavce na strouhání o další možnost krájení. Kuchyňský robot ETA Gratus Maxipasta No. V příslušenství najdete nástavce na těstoviny, mlýnek na obilí i maso, mixér, struhadla aj.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka. Na webu si můžete i srovnat ceny produktu od kvalitního dodavatele ETA a více e-shopů jako je např. Planetární systém míchání se postará o kvalitnější a systematičtěji zpracování obsahu nádoby.


Oceníte jednoduché ovládání a snadnou údržbu. Nemusíte téměř ani hnout prstem, abyste na stůl podávali lahodné obědy a neodolatelné dezerty, po kterých se ihned zapráší. Je ideální pro zpracování su. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Citrusy odšťavuje tak, že zachováva 1 vitamínov a vy tak získate z ovocia to najlepšie.


Vďaka svojmu ďalšiemu bohatému príslušenstvu poteší všetkých, ktorí sa radi bavia varením a zároveň dbajú na kvalitu, tradíciu, funkčnosť a eleganciu. Kuchynský robot ETA Gustus Metallic II.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky