úterý 10. ledna 2017

Šperkovnice

Hlavním cílem šperkovnice je praktičnost a logické uspořádání šperků a cenností. Stejně tak jako estetické požadavky, které jsou na šperkovnice kladeny. Dajte zbohom porozhadzovaným šperkom po celom byte, zabudnite na rozmotávanie náhrdelníkov a dlhých náušníc.


Vyberte si šperkovnicu, do ktorej jednoducho poukladáte všetky svoje šperky a bižutériu. Výnimočné šperkovnice STACKERS sú stohovateľné a prispôsobia sa vašej kolekcii šperkov.

Sú ideálne pre každú zbierku šperkov. Ich vnútro je špeciálne navrhnuté pre prehľadné a šetrné uloženie prsteňov, náušníc, náramkov, hodiniek a iných šperkov alebo okuliarov. Při hře na princezny nebo i loupežníky byla babiččina šperkovnice absolutně nepostradatelným doplňkem.


Pořízením šperkovnice se tak můžete alespoň v myšlenkách vracet k bezstarostným dětským hrám a připadat si opět jako princezna, která do šperkovnice schovává nejen šperky, ale také svá malá tajemství. Pořiďte si na všechny své milované drobnosti stylovou pokladničku. Nejdůležitější ale je, že jsou dobře chráněné, šperky z některých materiálů nemají rádi přímé světlo ani další vnější vlivy.


Nabízíme luxusní šperkovnice Gold Pack, Friedrich Lederwaren a Passione. Výběr šperkovnic tří základních typů.

Uvnitř šperkovnic je sametová látka pro bezpečné a jemné uložení Vašich šperků. V dávných dobách se šperkovnice používaly. Vnitřek šperkovnice by měl být pro maximální ochranu šperků vypolstrován měkkou látkou – hrubý materiál by mohl šperky poškodit.


Vyberajte si Šperkovnice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Dejte sbohem rozházeným šperkům po celém bytě, zapomeňte na rozmotávání náhrdelníků a dlouhých náušnic. Dámy, máte místo pro vaše poklady?


Teď to myslíme doslova. V závislosti na tom, kolik šperků nosíte si vyberete i velikost šperkovnice. V dnešní době se šperkovnice opět vrací do módy , tak jako tomu bylo ve středověku.


Nyní již ale nejsou šperkovnice ze dřeva , avšak převážně z umělé kůže. Výhodou šperkovnic je přehledné uspořádání mnohdy na několik pater , bez nutnosti zdlouhavého hledání po celém bytě. V nabídce najdete celou řadu malých cestovních šperkovnic, stejně jako velké domácí designově propracované šperkovnice či dětské šperkovnice pro malé princezny. Stojánek nebo šperkovnici?


Obojí, když chcete, aby byly ozdoby vidět. Pro tajnůstkářky malou skříňku na šperky či decentní organizér na šperky. Dětskou šperkovnici a hrací skříňku pro malé slečny.

Třeba dle ceny, druhu, vzhledu. Vybírejte i podle dalších parametrů. Inspirujte se nabídkou 3e-shopů! Malá šperkovnice Secret Garden ve tvaru srdce značky Sifcon se stane vaším praktickým pomocníkem.


Je vhodná na drobné šperky například náušnice a prstýnky nebo také na cesty, kdy je nepraktické sebou brát velké šperkovnice. Má krásný modrofialový květinový vzor. Objednávky vyřizujeme standardním způsobem. Vás drobná omezení, více informací. Protože vaše šperky si zaslouží pouze tu nejlepší péči, je třeba je uložit do krásné, elegantní a praktické šperkovnice , která slouží nejen na bezpečné uskladnění vašich šperků, ale také jako nádherná součást vaší ložnice.


PERKOVNICE - pro malé i velké PARÁDNICE! Hned na začátku začneme našim okénkem do historie! To nás v souvislosti se šperkovnicemi zavede do dob princezen a vladařů. Dřevěné šperkovnice ve stylu retro a provence - exkluzivní dárkové zboží pro ženy a muže a pro každou příležitost na rajskedarky. Rastie Vám Vaša zbierka šperkov?


Rovnako s ňou môže rásť aj Vaša šperkovnica. Prinášame Vám značku Stackers, šperkovnice , ktoré si sami vyskladáte. Ponúkame aj hracie šperkovnice. Na této stránce naleznete starožitné šperkovnice z nabídky starožitníků i běžných prodejců působících po celé České republice. Najdete zde starožitné zdobené šperkovnice dřevěné, stříbrné, porcelánové atd.


Nákup a prodej starožitných šperkovnic a dalších starožitností na antikpraha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky