čtvrtek 12. ledna 2017

Otvírák na víno elektrický

Exkluzivní elektrický otvírák na víno s ořezávátkem pro, rychlé, pohodlné a nejjednodušší otevírání jakékoliv láhve za sekund. Ke skvělému vínu se hodí něco výjimečné - originální otvírák na víno , který zároveň zamezí trapné situace , kdy nejde láhev otevřít, špunt se roztrhne napůl nebo se korek rozdrolí do nápoje. Elektrický otvírák na víno.


Již více nemusíte trápit s těžkým a problémovým otevíráním vínové láhve. Vyzkoušejte nový otvírák na víno Easy Black a otevírání lahví se pro Vás stane zábavou.

Stylový nabíjecí elektrický otvírák na víno CEL-TEC Metal 210A v elegantním kovovém provedení dokáže otevřít až lahví vína na jedno nabití. I otvírání vína může být. Součástí balení je seřezávač fólie, zátka na lahve, číšnický otvírák a nálevka. Velice kvalitní otvírák na víno , vhodný také jako dárek.


Pokud si chcete dopřát sommelierský zážitek, sada Lamart je pro vás jako stvořená. Představujeme Vám elektrický otvírák na víno od společnosti BergHOFF Geminis, který je ideálním pomocníkem při otvírání lahví s vínem. Kč 6Kč Posledních pár kusů za tuto cenu!


Univerzální otvírák na víno PERFEGI, typu číšnický nůž, patří k nejspolehlivějším a nejoblíbenějším otvírákům vůbec.

Jeho součástí je ořezávátko i otvírák na láhve od piva. K jeho výhodám patří snadné otvírání láhve ve dvou krocích, elegantní vzhle odolnost a velmi dostupná cena. Použijte tento elektrický otvírák a víno můžete popíjet mnohem rychleji. Ideální řešení pro romantickou večeři nebo.


Potom je pro vás elektrický otvírán na víno jako dělaný. Kromě úspory času a síly vám nabídne zážitek, který se jen tak neokouká. Tento nejvyšší model z řady el. Rychlé, jednoduché a elegantní, takové bude otevírání vína po novém.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Retro otvírák na víno s pákovým mechanismem - stylová a praktická nástěnná dekorace. Vývrtka na víno - magenta. Luxusní otvíráky na víno LONGLEVER - oficiální otvíráky italské asociace someliérů A. Associazione Italiana Sommelier), která je uznává jako jedny z nejlepších otvíráků na světě!


Dokonalý mechanismus dvou páček a nadstandardně dlouhé vývrtky umožňuje hladké a bezpečné vyjmutí korku - bez jeho poškození. Veškeré informace o produktu.

Otvírák na láhve TINTO. Je nabíjitelný v přiloženém stojanu, ve kterém se nachází i ořezávač fólie. Pouhým stisknutím tlačítka se korek sám vytáhne z lahve. Sada se skládá z elektrického otvíráku, řezačky na.


Excellent Silver má infračervený senzor na měření teploty. Sada na víno - číšnický otvírák ,kroužek,teploměr. Elegantní elektrický otvírák na víno Silver Twister, díky kterému otevřete Vaše oblíbené víno rychle, bez námahy a beze skvrn na ubruse.


Na rozdíl od klasické vývrtky je velmi pohodlný, praktický a navíc vypadá úžasné. Víno otevře za sekund a plně nabitý otvírák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky