úterý 17. ledna 2017

Wc kartáč nerez

Kč K odeslání: Během hodin Novinka. Je vyroben z ;leštěné nerezové oceli a kvalitní gumy. Naprosto zbytečně vyhozené peníze.


Prodejce se nejspíš domnívá, že jeden kartáč vydrží navždy. WC kartáč bez možnosti výměny kartáče-nedoporučuji! Nenapadlo by mně, že není možné zakoupit náhradní kartáč. Koupila jsem sotva před měsíci a nyní mohu vyhodit!


Wc štětka Optima Solana bílá SOL37BI. Kartáče a štětky nebo kompletní čistící sady na wc. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Wc kartáč nerez

UK hoverboard , Factory price , Get up to off,Express Delivery ! Days Money Return Back. Day Accessories Replacement. Tento kartáč zaujme elegantním vzhledem, za nějž vděčí nerezovému provedení stojanu. Lesklá je krásná, doslova zrcadlová. Matná je přirozenější, příjemná, interiéru dodává na útulnosti.


Je to jen na vás jakou variantu si zvolíte. Ke zdi lze šrouby dotáhnout proti krádeži. Vybrat si můžete wc štětky nerez , s keramickou nebo skleněnou nádobkou.


Velmi oblíbený je tubus na postavení, ve kterém je wc kartáč skrytý. Jeho design s širokou rukojetí a hladkým povrchem nádoby bez ostrých hran je impozantní. Hodí se i pro menší WC , kde nezabere příliš místa.


Tvar nádoby urychluje vysušení kartáče díky většímu prostoru pro odpaření vody. Vybírejte z různých materiálů a barev. Mnoho výrobků je součástí sérií, takže k sobě budou koupelnové doplňky navzájem ladit.


Nabízíme širokou nabídku modelů určených na postavení či zavěšení. Materiál chrom, sklo, imitace kamene, leštěná nerez nebo třeba plast. Nejprodávanější modely držíme skladem. Využijte jedinečnou nabídku ještě.


Rukojeť kartáče s krytkou z mosazi s povrchovou úpravou chrom. Dodejte své koupelně nadčasovost! Opusťte konvenční tvary a vsaďte na osobitý styl. I zařízení koupelny o vás mnohé vypoví.


Wc kartáč nerez

Současné trendy se stále stáčejí k využívání chladného kovu a hran. Kartáč na WC značky Blaumann má nerezovou rukojeť a je zasazený do vysokého nerezového stojanu v moderním designu. Elegantní provedení neudělá ostudu u žádné záchodové mísy.


Na zavěšení, na postavení. Masivní provedení s výsuvnou nádobkou. Největší cenové rozdíly jsou dle volby materiálů. WC štětka je na toaletě stejně důležitá jako sedátko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky