pátek 6. ledna 2017

Termomísa orion

Nerezová termomísa díky dvojité stěně udrží konstantní teplotu vloženého pokrmu po dlouhou dobu. Využijete ji při servírování i pro uchování teploty jídla. Uvnitř nerezová mistička - můžete uchovat potraviny i odděleně. Praktické ucho pro snadné přenášení.


Rozměry: objem l, pr.

Snadné uzavření otočením plastového termo víčka. Je lehká a díky držadlu na víčku snadno přenositelná. Termomisa ORION COSMOS 3. Proti nežádoucímu otevření slouží pevné.


Pozrite si naše najnovšie recepty! Plné rá tip a receptov! Vyzdvihnite si svoj na predajniach Orio.

Je tak ideálním doplňkem na pikniky nebo venkovní oslavy. Vnitřní část je z odolného nerezu, vnější z pevného barevného plastu. Internetový obchod Spotel. Uvnitř je nerezová mistička, díky které můžete uchovat potraviny i odděleně. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Different Models Available. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Thermo Orion Bench Top pH Meters. Udrží pokrmy dlouhou dobu teplé nebo naopak chladné.


Povrch termomísy je vyrobený ze zdobeného plastu, vnitřek z kvalitního nerezu. Mísa vynikne i na sváteční tabuli jako polévková mísa. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Položek k zobrazení: 48. Kč Vidlice opékací Happy Green, délka cm. Kč Plastová dóza na potraviny s víkem, l. Posledný kus za túto cenu!

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nerezová uzavíratelná termomísa s vnitřní nerezovou miskou a praktickým uchem na přenášení. LEAD LAW WARNING: It is illegal to install products that are not lead free in accordance with US Federal or other applicable law in potable water systems anticipated for human consumption. ORION Domácí potřeby působí na českém trhu více jak let, patří mezi špičkové prodejce, nabízí více než 5. Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Díky termoizolační pěnové vrstvě mezi stěnami termomísa dlouho udrží konstantní teplotu vašeho pokrmu. Skvělé izolační vlastnosti. Hladký povrch je snadno omyvatelný.


Výborné využití v horkých letních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky