středa 11. ledna 2017

Otočný tác

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Praktický oblíbený kulatý otočný podnos z masivního dřeva.


Pevná plocha zabrání nežádoucímu pádu hotového výrobku. Nejžádanější jsou sklo, keramika, kov a plast.

Tyto stojany pro zdobení a prezentaci dortů jim dodají na atraktivitě. Držáky na papírové utěrky, závěsné košíky, kryty na potravinovou fólili a mnoho dalšího vám nabízí značka, která z vašeho domova rázem vykouzlí organizovaný ráj. Sušička potravin s točícím systémem, 5x otočný tác , tichý provoz, nastavení teploty.


Dekorujte, servírujte, zdobte, ukazujte a hlavně se z něj radujte. Z poctivého dřeva, masivu břízy, vyrobený otočný stojan na dorty. Otočný dřevěný stojan pod dort.


Deska je lepená, takže se nebude kroutit. Osazeno ložiskem pro snadné otáčení.

Dopřejte sobě, své rodině a hostům u stolu pohodlí s otočným podnosem SNUDDA. Vy a vaši hosté už si nebudete muset předávat horké mísy a těžké talíře. Místo toho postavte servírovací misky, koření, sýry atd.


Obdélníkový tác se hodí například na romantickou snídani přímo do postele nebo na přinášení kávy, čaje a zákusků při větším pohoštění. Je již na vás, jak se rozhodnete tác využívat. Oceníte při servírování rozličných dobrot.


Ostatní - Otocny tac bazar. Vybírejte z inzerátů. Podnos je z lepeného olivového dřeva. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Zboží odesílá dodavatel, který odesílá zásilky přímo Vám. Díky tomu můžeme každý den představovat desítky nových produktů za super ceny. Díky nadčasovému vzhledu, můžete dort servírovat na stůl spolu s tácem. Vaši příbuzní nebo kamárádi to jistě ocení.


Continenta tác dále využijete k servírování sýrů a jiných slaných pochoutek během posezení s přáteli. Tác má olejovou úpravu, která chrání.

Dortový stojan otočný dřevěný 38cm. Díky otočnému systému můžete snadno nanášet na dorty krémy, ganáže, či je potahovat cukrářskými hmotami. Detail produktu Do obchodu.


Kč Lunasol - Břidlicový podnos 3x 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky