pondělí 16. ledna 2017

Gulášové koření vitana

Díky vysokému obsahu papriky je směs výrazně červená a přirozeně tak podtrhne specifickou barvu masových pokrmů. Grilovací koření - Univerzální kořenicí směs založená na paprice, černém pepři a šalvěji. Guláš je speciální směsí gulášové papriky, cibule a česneku, které dají guláši jeho typickou chuť, doplněná kmínem, pepřem a majoránkou. Je vhodná k přípravě hovězího, vepřového i telecího. Je doplnená rascou, čiernym korením a majoránom.


Nové koření jsou červenohnědé bobule tropického stromu pimentovníku původem z Jamajky. Do Evropy jej z Nového světa přivezl Kryštof Kolumbus. Má příjemně kořennou a jemně palčivou chuť, která v sobě spojuje chuť a vůni hřebíčku, skořice, muškátového ořechu a pepře.


Koření té nejvyšší kvality je dováženo ze všech koutů světa. Oregano - Oregano neboli dobromysl je planým druhem majoránky. Bohatá směs koření do gulášů a omáček s uzenou paprikou. Gulášům přidá intenzivní barvu, plnou chuť a skvělé aroma. Skvěle se hodí i do polévek jako gulášová, zelňačka nebo boršč.


Směsí můžeme dochutit i mleté maso nebo masové směsi. Pokud přemýšlíte jaké koření dát guláše. Rozvoz seniorům ZDARMA při nákupu nad 4Kč. Napište SENIOR do poznámky!


Z hygienických opatření doporučujeme platbu kartou. Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě. Složení pasty:, Vepřové sádlo, Pšeničná mouka, Sušené hovězí maso (pšeničná mouka, hovězí maso , sušený vaječný bílek, jedlá sůl, směs koření , pekařské droždí), Sójový hydrolyzát, Sušená cibule mletá , Paprika sladká mletá , Škrob, Jedlá sůl, Řepkový olej, Sušený česnek mletý , Aromata. Hlavní roli v této směsi koření hraje česnek, sladká paprika, koriandr, rozmarýn a majoránka.


Doporučujeme pro přípravu omáček s hovězím masem. Nejlépe se hodí ke Knorr bujónům, Knorr sušeným polévkám, Knorr jíškám a nebo ke Knorr štávám do masa. S přirodními ingrediencemi. Dnes norskému vlastníkovi patřící firma má výrobu v Byšicích, Varnsdorfu a Roudnici nad Labem.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Koření obohatí jídlo o intenzivní chuť a originální vůni. Gulášové koření - recepty na každý den. Kvalitní koření - nezapomenutelný zážitek. Objevte různorodé koření z celého světa.


Vařte poctivá jídla s radostí a láskou pro vaše nejbližší. Uložte si gulášové koření do svého jídelníčku zdarma. Na sádle zpěníme cibuli a osmažíme ji téměř do zhnědnutí. Přidáme česnek a pokrájené maso. Pak k němu nadrobíme na maličké kousky chleba, zalijeme asi.


Maso necháme minut dusit. Další popis Vaše dotazy a náměty uvítáme na výše uvede. Složení výrobku (v dehydratovaném stavu):, Rostlinný tuk, Pšeničná mouka (obsahuje lepek), Sušené hovězí maso (hovězí maso , strouhanka, vaječný bílek), Sójový hydrolyzát, Cibule mletá, Škvařená vepřová slanina, Jedlá sůl, Paprika sladká mletá, Česnek, Aromata, Zahušťovadlo guma guar, Cukr, Směs. Nechte odležet maso namarinované ve směsi koření a oleje v ledničce, směs koření krásně uvolní své netradiční aroma. Internetový obchod společnosti FANY Gastroservis.


Vitana Velká rodinná gulášová polévka 190g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky