pondělí 15. června 2020

Vakuové sáčky vroubkované

Externí vakuové baličky. Domácí vakuové baličky. Vakuovací sáčky vroubkované. Sousvide vaření ve vakuu.


V detailu produktu si můžete jednoduše vybrat rozměr sáčku - výšku a šířku sáčku.

Vroubkované sáčky jsou určené pro vakuové baličky s externím sáním a hladké sáčky jsou určeny pro komorové vakuové baličky. Nabízíme Vám širokou škálu vakuovacích sáčků v různých rozměrech za bezkonkurenční ceny. Sáčky hladké jsou určeny pro komorové vakuovačky, sáčky vroubkované pro stroje externí bezkomorové. V neposlední řade nabízíme také sáčky varné a smršťovací.


Kvalitní, odolné a pevné sáčky jsou určeny pro domácnosti i gastronomické provozy. Sáčky jsou čiré, z jedné strany mřížkované. Objednané zboží zasíláme přepravní společností PPL.

Skladujte je na chladném a tmavém místě. Vroubkované sáčky (strukturované či mřížkované vakuové sáčky ) jsou vhodné pro vakuové baličky bez komory, s externím sáním. V nabídce rovněž najdete širokou škálu rozměrů a velikostí.


Vroubkované vakuové sáčky jsou vyrobeny z kvalitního zdravotně nezávadného materiálu o tloušťce 1micronů. Vroubkované (strukturované, mřížkované) vakuovací sáčky jsou určené pro vakuové balení potravin v externích (bezkomorových) vakuových baličkách. Fólie je jednostranně čirá hladká, druhá strana sáčku má fólii s vroubkem (mřížkováním). Jsou vhodné pro extrémní i komorové vakuovačky, Tloušťka 1μm z nich dělá velmi odolné sáčky. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Otevírací doba Pondělí - Pátek: 8-hod. Sada dvoch roliek vákuovací. V této kategorii si můžete vybrat z nabídky sortimentu vakuovací vroubkované (strukturované) sáčky. Jsou určené pro použití do veškerých externích bezkomorových vakuových baliček a to jak profesionálních, tak i domácích vakuovaček. Sáčky do vakuovačky jsou vyrobené z kvalitního a zdravotně nezávadného materiálu.


Sáčky se vyrábí z dvouvrstvé fólie - vnější PA vrstva (polyamid) zajišťuje pevnost a odolnost proti poškození. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Certifikovány k vaření do teploty 100°C.

V naší nabídce naleznete široký sortiment vakuových sáčků pro skladování potravin. Vyberte si vakuové sáčky : na balení. Hladké vakuové sáčky jsou určené pro baličky s komorovým sáním, vroubkované vakuové sáčky jsou určené pro vakuové baličky s externím sáním.


Silné vroubkované vakuové sáčky pro externí vakuové baličky. Také si na dovolenou sbalíte jen pár kousků oblečení a do kufru se už nic nevejde? Tyto vakuové pytle Jet Roll Bags od značky Compactor vytvoří další místo a současně jejich obsah chrání před znečištěním a vlhkem. A využít je můžete i na další dovolenou.


Vrecia sú ideálnym pomocníkom pri cestovaní, sťahovaní, v domácnosti, na chate atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky