úterý 7. července 2020

Sencor ssm 9404

Három cserélhető lapján süthetünk pirítóst, goffrit vagy akár grillezhetünk rajta húst is. Veškeré informace o produktu. Přinášíme vám multifunkční sendvičovač 3v se kterým můžete sendvičovat (trojúhelníkové sendviče), grilovat maso či vaflovat. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Umožní připravit trojúhelníkové sendviče, grilování masa nebo přípravu vaflů.


Univerzálnost sendvičovače je podpořena výměnnou sadou pečících plastů. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Star ★ Stars ★ Stars ★ Stars ★ Stars not rated. A h árom különböző cserélhető sütőfelületen készíthet háromszög alakú melegszendvicset, gofrit vagy akár grillezhet rajta húst is.


Multifunkční a nenahraditelný pomocník v každé domácnosti a díky svému provedení i designový doplněk. Přístroj v sobě spojuje sendvičovač, gril a vaflovač, jednoduše 3v1. Vlastnosti a specifikace.


Sencor Szendvicssütő, gofrisütő boltok, képek. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Izdevīgi piedāvājumi katru dienu. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! A cég jelenleg több mint országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. W, ADDITIONAL PLATES. Cash on delivery or buy in installments, delivery to home or pick up from selected store.


Sencor ssm 9404

Ieškokite įvairiausių prekių, vertinkite jas, lyginkite skirtingų pardavėjų kainas, raskite pigiau ir sutaupykite! Kas otsite internetist soodsamaid hindu? Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha! Tekintsd meg a termék információit. Tousty jsou tím nejlepším jídlem, když zrovna nestíháte nebo v p. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Prinášame vám multifunkčný sendvičovač 3v s ktorým môžete sendvičovaťnbsp;(trojuholníkové sendviče), grilovať mäso či vaflovať. Dosky na pečenie majú nepriľnavú povrchovú úpravu, ktorá sa ľahko čistí.


Dĺžka sieťového kábla je cm. Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę. Atrastas: preces veikalos Cena no 22. Multifunkčný a nenahraditeľný pomocník v každej domácnosti a vďaka svojmu prevedeniu aj dizajnový doplnok. Prístroj v sebe spája sendvičovač, gril a vaflovač, jednoducho 3v1.


Sendvičovač má tepelně izolovanou rukojeť a plášť, takže ho můžete bez problému přenášet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky