pondělí 27. července 2020

Whirlpool aws 63013 programy

Whirlpool představuje novou generaci úzkých praček. Colours, která rozpozná množství prádla a program automaticky nastaví. Zároveň neustále sleduje cyklus praní a zajišťuje optimální výkon Technologie 6. Download Instructions for Use. Pračka je vhodná pro rodiny s dětmi, ale díky jednoduchému ovládání ji zvládnou také osoby vyššího věku. Pračka nabízí velké množství užitečných programů včetně funkcí, které vám pomohou s jednoduchou údržbou prádla po doprání.


Chybí jí sice parní praní, ale o nemačkavost se. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ecomonitor vás informuje o aktuální spotřebě, ta se odvíjí od navoleného programu a zároveň dává pozor na co nejnižší spotřebu.


Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians. This site helps you to save the Earth from electronic waste! Pračce nechybí ochrana proti přetečení. Než začneme s výhodami a funkcemi této pračky, zaměříme se na její příjemný design. Na obsluhu práčky slúži displej a ovládací panel.


Disponuje prémiovými funkciami, ako je 6. K dispozici je navíc pracích programů. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. The maximum load of the washing machine with linen is kg, the number of programs - is. Vacuum Wars - Dyson 3Eye vs iRobot Roomba 9vs Xiaomi Mi Robot Vacuum - Duration: 10:32.


A legtakarékosabb energiaosztályba tartozó mosógéppel nem csak energiát és pénzt takaríthatsz meg, de környezetbarátabb életmódra is válthatsz. Její hloubka je pouhých cm. Maximální náplň je kg prádla.


Funkce ECO Monitor zobrazí informace o spotřebě u vybraného programu. Velmi snadné ovládání, LCD displej. Možnost odloženého konce.


Můžete si vybrat z programů praní včetně programu na světlé a tmavé prádlo, nebo rychlého minutového programu, který šetří váš čas. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru.


Všechny programy mají přednastavenou ideální teplotu vody a neumožní vám s ní manipulovat. Při tak velké paletě programů to nemusí nutně být problém, avšak vždy si najde situace, která vyžaduje speciální řešení. Nicméně co může být pro někoho nevýhoda, další. Z hľadiska spotreby si stojí veľmi. Túto výhodu privítajú najmä majitelia priestorovo obmedzených kúpeľní.


Svojimi rozmermi 8x 5x 45cm ,určite zapadne aj do úzkych priestorov. Napriek svojmu úzkemu vzhľadu dosahuje vysoký výkon, ktorý zaručí spokojnosť každého zákazníka. Základní informace Vlastnosti Typ volně stojící Kategorie úzká 6. Tekintse meg további termékeinket is a(z) Elöltöltős mosógép kategóriában, most akár kedvezménnyel is megrendelheti. Eco kulička, systém proti mačkání, kontrola tvorby pěny, odložený start, antibakteriální ochrana.


Programy prispôsobené vášmu oblečeniu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky