čtvrtek 9. července 2020

Sporák gorenje k 57364 axg

Dvířka CoolDoor zajišťují větší bezpečnost při pečení a funkce AquaClean usnadňuje udržování čistoty v troubě. Výběrem pečících programů počínaje, plnou nabídkou funkcí konče, dá se říct, že tomuto modelu zkrátka nic nechybí. Funckia Agua Clean prináša pohodlné a ekologické čistenie bez použitia akýchkoľvek. Pokud je vám přesto trnem v. Multifunkční trouba o objemu 53l je vybavena teleskopickými výsuvy a nabízí volbu z mnoha režimů - např.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Disponuje plynovou varnou deskou se čtveřicí varných zón rozdílného výkonu, včetně elektrického systému zapalování hořáků.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Při použití funkce AquaClean bude udržování čistoty v troubě hračka. Litinové nosné mřížky zajišťují lepší stabilitu nádobí při vaření. Součástí varné desky je elektrické zapalování hořáků a povrch je tvořen z lehce udržovatelného Ecosmaltu.


Nízká spotřeba řadí sporák do energetické třídy A-. Ideální pro přípravu vašich oblíbených jídel. Kombinovaný sporák s horkovzdušnou troubou s objemem 53l. Celý popis a technické parametry. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Všetky informácie o produkte. Vo varení Vám pomôžu aj digitálne programovateľné hodiny. Ta disponuje teleskopickými výsuvy, kruhovým topným tělesem, ventilátorem, samočisticí funkcí i grilem či speciálním programem pro přípravu pizzy.


Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben. Moderní vzhled zaručuje jeho. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Potrebujem zistiť ku komb.


Neviem či poskytujete takéto informácie, ak nie tak mi to prepáčte, mám oň záujem, tak som to aspoň skúsila. Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb,. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Každý je navíc krytý litinovou mřížkou a jejich zapalování je elektrické. Tento sporák je jednoznačně jedničkou ve své třídě. Díky nejmodernějším technologiím, kterými je vybaven, je vaření a pečení snadné a zábavné jako nikdy dříve.


Sporák Gorenje je vyroben v decentní bílé barvě, splňuje energetickou třídu A se spotřebou elektrické energie kWh. Výrobce Gorenje na něj poskytuje garanci 24. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Sporák má plynovou varnou desku se varnými plynovými zónami, které mají elektrické zapalování hořáků v knoflících.


Nabízí elektrické zapalování hořáků, litinové nosné mřížky a čištění pomocí funkce AquaClean. Přidat komentář Zrušit odpověď na komentář. Trouba je v bílém provedení s ergonomickým tvarem knoflíků a rukojeti. Dveře jsou odnímatelné s úpravou EcoClean smalt.


Trouba má mechanické nastavení teploty a digitální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky