úterý 14. července 2020

Vysavač zelmer zvc 425 ht

Vysavač zelmer zvc 425 ht

Horší energetická třída je totiž hlavní nevýhodou tohoto přístroje. Jinak je velmi užitečný pomocník na tvrdé podlahy, poslouží i při občasném vysátí koberce s kratším vlasem. Na koberce s dlouhými vlákny. ZELMER ZVC 4HT – ÚVOD. Horšia energetická trieda je totiž hlavnou nevýhodou tohto prístroja.


Inak je veľmi užitočný pomocník na tvrdé podlahy, poslúži aj pri občasnom vysávaní koberca s kratšími vlasmi. Co potěší, je prachový sáček, který má obsah litry, takže není nutné ho tak často vyměňovat. A, u koberců je to třída C. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Je odolný, silný, má HEPA filtr Hs velmi účinným systémem filtrace vzduchu. V těle vysavače najdete praktickou přihrádku na příslušenství, které je v případě potřeby hned po ruce. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Vysavač zelmer zvc 425 ht

Má dokonalý HEPA filtr Hs velmi účinným systémem filtrace vzduchu, přihrádku na příslušenství v těle vysavače a parketovou hubici, ideální pro jemné podlahové plochy. Pro vysavače které vám dodáme zajišťujeme záruční i pozáruční servis! Hodí se zejména pro vysávání rozlehlých prostor, jako jsou domy a velké byty s nejrůznějšími.


Velmi nízká cena vzhledem k nabízeným funkcím dodává vysavači punc levného přístroje vhodného do každé rodiny. Jeho vyspelá hubica tri v jednom TriActive Max zbiera nekompromisne hrubý aj jemný prach. Výkonný vysávač je v domácnosti vždy užitočným pomocníkom.


Vysavač zelmer zvc 425 ht

Manipulácia s ním je vďaka nízkej hmotnosti a otočnej hadici veľmi komfortná. Dĺžka prívodného kábla. Malý pomocník do domácnosti, který vás překvapí. Pro vás to znamená, že se při uklízení budete méně namáhat a výsledek bude ještě lepší. Tyto sáčky jsou levnější a naprosto dostačující alternativou k originálnímu výrobku.


Zelmer ZVC 4HT , zlatá. Velice výkonný sáčkový vysavač od světoznámého výrobce, který bez problémů obslouží i velké domy a byty. Poradí sí s libivolnou podlahovou krytinou. Jedná se o výrobek české firmy VACS, který je kvalitní alternativou k originálním sáčkům. Není vhodná pro vysávání popela a. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu auta - všechno pro komfortní vysávání. V jeho tele nájdete praktickú priehradku na príslušenstvo, ktoré je v prípade potreby ihneď po ruke. Vhodný do rozlehlých velkých prostor. Sáčky jsou vhodné pro úklidové aktivity a zaručují velmi efektivní filtraci směsného prachu a nečistot. Nejsou vhodné pro odsávání.


Vyrobeno v ČR - KS kvalitních sáčků do vysavače. Vysavač je vybaven speciální parketovou. Mimoriadne odolný a efektívny vysávač zelmer zvc 4ht vám v domácnosti poslúži mnoho rokov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky