pátek 3. července 2020

Výrobní štítek stroje

Vítáme Vás na stránkách firmy Výrobní stroje , s. Nabízíme široký sortiment obráběcích strojů, nástrojů, nářadí a příslušenství. Výrobní štítky – vyberte si z našeho katalogu štítků dle typu nebo značky. Stroje - Vyrobni stitek bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Podívejte se na výrobní štítek stroje a opište si název stroje , jeho verzi a výrobní číslo. To jsou zásadní údaje které budete potřebovat.


Váš stroj má u nás svojí vlastní unikátní složku, kde evidujeme celou jeho výrobní i. Nedílnou součástí každého stroje je výrobní štítek , který určuje minimální informace o stroji, např. Nabízíme výrobu hliníkových výrobních štítků na stroje a zařízení od ks až po velké náklady. Jaky štítek má mit motor 500V 60Hz?


Je výrobní štítek koupené a sestavené rozvodnice ze supermarketu platný?

Je nutné vlastnit certifikaci na vylepování výrobních štítků rozvaděčů? Bude svítidlo funkční na 230V, když má na štítku 250V? Prosím o odpověď na následující otázky: 1. Jaké údaje musí obsahovat výrobní štítek pracovního stroje ? V případě, když si vyrobí firma pracovní stroj jen pro vlastní potřebu, jaké schvalovací předpisy musí kromě výchozí revize dodržet, než uvede stroj do provozu?


VA, protože vím, že jmenovitý pracovní příkon je takový b) na štítek napíši kVA, protože je to přibližný špičkový příkon c) na štítek napíši oba údaje (jmenovitý a špičkový) Problém nastane ve chvíli, kdy technik řeší jištění stroje. Order Now For Next Day Delivery! Czech-English dictionary. Pokud si přečte příkon 5kVA a zapojí.


Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Nalezeno 1vět, které odpovídají výrazu výrobní štítek. Překladové paměti jsou vytvářeny člověkem, ale upravovány počítačem, což by mohlo způsobit chyby.


VÝROBNÍ ŠTÍTKY Všechny produkty jsou zakázková výroba. Náhledy jsou podklady pro výrobu. Náklady na dopravu: 16- Kč.


Ceny a termíny dodání (do pracovních dnů) jsou platné pouze při objednávce přes e-shop. Docílí se tak vysoce kvalitního povrchu, který je odolný teplotně, korozivně, proti rozpouštědlům a mechanickým vlivům.

Povrch štítku má stejné vlastnosti jako eloxovaný plech. Lze tisknout od jednoho kusu, ale i série, kdy má každý štítek jiný obsah, bez zbytečných vícenákladů, jako je tomu např. Nejlépe je zaslat fotografii motoru e-mailem spolu s žádostí o radu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky