středa 29. července 2020

Weck sklenice praha

Sklenice si zamilujete, jsou elegantní a víceúčelové. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle. Zavařovací sklenice Weck Tulip 5ml – ks.


Korková víčka ke sklenicím Weck Ø mm – k. S gumičkou alebo svorkami. Daruji za odvoz, Praha Stodůlky. Hodnocení produktu:. Velké zavařovací sklenice WECK z řady Classic o objemu 8ml jsou vhodné k zavařování velkých kousků zeleniny, ovoce a také masa. Zkuste to stylově se sklenicemi Weck , dají se použít na maso, zeleninu, ale také jako dekorace.


Jejich původ sahá až na konec 19. Těsnící plastové víčko pro sklenice Weck 1mm. Víčko na sklenice průměr 100. Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck.


Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Delší a větší sklenice budou vhodné na přípravu smoothie nebo uchovávání čerstvě vymačkané šťávy z pomerančů. Předání bez osobního konta.


Elegantní zavařovací sklenice Weck vhodná pro zavařování, konzervování a skladování potravin nebo pro servírov. Lze je používat k zavařování, ale i skladování pokrmů v lednici, například na domácí pudingy či kaše a příkrmy pro děti, oříšky, mandle, zkrátka na cokoliv. Vyberte si nové zavařovací sklenice Weck s objemem ml. Mini sklenice Weck se prodává v kompletu s těsněním a klipy. Weck zavařovací sklenice Sturz vysoká průměr s víčkem 2ml.


Zajímavě tvarované a elegantní zavařovací sklenice vyrobené ze silnostěnného varného skla a dekorem značky Weck. Skvěle se hodí na zavařování, konzervování, na skladování potravin nebo vytváření dekorací. Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek.


Aby mělo zavařování šmrnc, použijte velmi povedené německé sklenice WECK z naší nabídky. Zkuste třeba domácí pečený čaj, který se v hezké skleničce. Zároveň na český trh dodáváme produkty německé značky Weck , výrobce klasických zavařovacích sklenic s tradicí více než stoleté produkce.


Tyto velmi praktické sklenice jsou vyráběny v různých elegantních tvarech. Představujeme sklenice Weck ! Ačkoli je dnešní doba plná moderních technologií, obchody nabízí nespočet druhů zavařených potravin a čas je opravdu vzácný, i v dnešní době je zavařování běžné v mnoha domácnostech. Spony na zavařovací sklenice weck. Vhodné na všechny typy zavařovacích sklenic weck.


K jedné zavařovací sklenici jsou potřeba spony. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. Domácí zavařeniny, marmelády, paštiky nebo pečené čaje dostanou díky zavařovací sklenici Weck zcela nový rozměr. Její roztomilý design přímo vybízí ke tvorbě praktických dárků od srdce.


Součástí je skleněné víčko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky