pondělí 23. prosince 2019

Třebovská restaurace

Vítáme Vás na stránkách Třebovské restaurace. Třebovská restaurace patří mezi nejvyhledávanější stravovací a ubytovací zařízeni mikroregionu Moravskotřebovska. Nachází se v centru města Moravská Třebová v bezprostřední blízkosti náměstí.


The on-site restaurant features Czech and international cuisine. An array of activities can be enjoyed on site or in the surroundings, including cycling and hiking. The property offers free private parking. A public swimming pool is 0. Na autobusovou zastávku je to 4metrů a vlakové nádraží se nachází km od hotelu.


Pokoje mají TV a koupelnu se sprchou a toaletou. V apartmánech navíc najdete i kuchyňský kout. Podpořte své oblíbené podniky v této nelehké době.


Přes léto je pro Vás k dispozici i zahradní restaurace s udírnou a grilem. Máme speciální dětský jídelní lístek a jiné zajímavosti pro děti jako je například dětský koutek na zahradě. V areálu restaurace je zastřešená zahrada pro cca 50. Most users point out that the staff is good.


Ano, takhle jednoduché to je! Cihlářova Moravská Třebová. Restaurace v Moravské Třebové se těší na vaši návštěvu. Město Pardubický Svitavy Post navigation.


Next Post Hotel Morris. Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment. Pro tento den nebylo zadáno polední menu. Dejte o tom restauraci vědět.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Visitors rated this restaurant 4. Find on the map and call to book a table. Nabízíme posezení v restauraci v centru města s nabídkou české i mezinárodní kuchyně.


Možnost konání zejména svateb, firemních večírků, třídních setkání a ostatních setkání menších i větších skupin zákazníků. Vážení zákazníci, oznamujeme, že s ohledem na Vaši ochranu. COVID-a nedostatkem ochraných pomůcek, přijala naše restaurace opatření s omezením osobního kontaktu i rozvážky s platností od pondělí 16. Hotelová restaurace disponuje místy v restauračním uspořádání, nebo 6-míst ve slavnostním uspořádání. Složení jídelního lístku je rozmanité a nabízí více jak 1pokrmů české i mezinárodní kuchyně, rybí a steakové speciality, flambované pokrmy i regionální zajímavosti.


Z našeho širokého výběru předkrmů, hlavních jídel a dezertů si pochutnáte tak, jako nikde jinde. Těšíme se na Vás v Restaurantu Bohemia. This chevron easily allow clean looking sizing,because stroke-widthcan be set using css.


So it be bigger, without being chunkier. Umístění a dostupnost objektu. Dostupnost objektu je přímo z náměstí TG Masaryka. Samostatný přístup do hotelu.


Sleva do závisí na počtu osob a délce pobytu. Snídaně podáváme od 07. Aquapark in Moravská Třebová was developed as complete reconstuction of public swi m ming pool. Vítejte ve východních Čechách, na samém pomezí Čech a Moravy, v půvabné přírodě podhůří Orlických hor, v údolí řeky Třebovky, v České Třebové. EXCALIBUR – restaurace a penzion.


Třebovská restaurace

O víkendu se zastavte na speciální menu na svátek zamilovaných. Nezapomeňte si rezervovat stůl a užijte si romantiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky