středa 25. prosince 2019

Sušák na koupelnový radiátor

Při osobním odběru sleva 1Kč na každý sušák ,. Nepoškodí radiátor a netlumí jeho výkon. Sušáky na koupelnové žebříky. Závěsné sušáky na koupelnový žebříkový radátor (rovný i obloukový) Do kategorie. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí.


Nastavitelná šířka sušáku Závěsný sušák na koupelnový radiátor vám výborně poslouží při sušení ručníků či prádla, a přitom nezabrání cirkulaci tepla v koupelně.

Možnost výběru barev - standardní nebo metalické laky - odstín napište do. Velmi praktický sušák na ručníky a osušky NSU Olsen Spa dokáže kvalitně usušit Vaše mokré ručníky. Pokud nemáte dostatek místa na sušení, tento sušák vše vy.


Materiál: hliník, plast Rozměry. Množstevní:- pro až sušáků- pro až sušáků- pro až sušáků- pro více než sušáků. Slevu spočítáme po dokončení objednávky a zašleme upravené platební informace. Skladem, ihned k odběru ks. Sklopný sušák pro ručníků–š.


Koupelnový radiátor plní nejenom funkci radiátoru v koupelně,ale zároveň i praktického sušáku na ručníky a osušky.

Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené. Naše topné žebříky můžete také používat buď jako teplovodní nebo v kombinaci s elektrickou patronou jako čistě elektrické koupelnové topení. Mimořádně praktický výrobek, který se hodí do většiny koupelen. Ideálním místem na sušení ručníků v koupelně je bezesporu žebříkový radiátor , protože. Elektrický radiátor - sušák je určený do koupelny k odkládání a sušení vlhkých ručníků a osušek.


Elektrický koupelnový radiátor ELVL je dodáván jako celek, který stačí jen upevnit ke zdi (montážní konzole jsou součástí dodávky) a připojit do sítě. V tomto případě plní podobnou funkci jako stávající topidlo – ohřívá vzduch v jinak poměrně chladné koupelně. Na koupelnovém radiátoru, jehož tvar připomíná žebřík, lze však výborně sušit vlhké ručníky, župany nebo jiné textilie. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies.


Na klasický radiátor můžete sušák zavěsit pomocí dvou háčků, které přizpůsobíme šířce topidla. Snadné upevnění, upínací přípravky zkompletované. Pro zvýšení stability lze háčky přišroubovat k mřížce radiátoru. Tento koupelnový sušák je vhodný na deskové radiátory od výrobců Korado, Kora Kermi apod. Zde se můžete podívat na aktuální cenu bílé barvy na radiátory.


Elektrický topný žebřík neslouží jen jako koupelnový radiátor , je vhodný jako praktický sušák ručníků. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Pro všestranné použití můžete napojit koupelnový radiátor na dva topné systémy současně, nebo využívat pro ohřev vody v radiátoru jen elektrickou energii instalací topné tyče.


S výběrem vhodného radiátoru vám poradíme na naší lince technické podpory pod tel. ERHT2C s regulátorem umožňujícím nastavení teploty radiátoru v rozmezí – 60°C.

Termostat reaguje na teplotu kapaliny v radiátoru. ERHT2C je v nabídce s krouceným přívodním kabelem ukončeným síťovou vidlicí. Koupelnové radiátory, koupelnové žebříky, neboli otopná koupelnová tělesa jsou profilová tělesa tvořící dva stojné D profily a příčné trubky o průměru mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky