středa 25. prosince 2019

Lis na česnek handy

Lis na česnek HANDY vám nyní práci s tímto pikantním klenotem vítaně usnadní. V čem lis na česnek HANDY se čepelemi vyniká? Lis je vyroben z prvnitřídních a odolných materiálů. Princip je jednoduchý, již žádné používání síly při lisování česneku, stačí pouze otáčet rukojetí.


Lisy na česnek jsou nezbytnými pomocníky v každé kuchyni. TESCOMA lis na česnek HANDY , čepele.

Různé druhy lisu na česnek. Nábytek Dekorace Textil. Pokud je česnek celý, i kdybyste ho rozžvýkali, léčivé látky se z něj uvolní jen v omezené míře.


Proto je lepší ho nejdříve řádně naporcovat pomocí lisu na česnek. Je možné ho i nadrobno nakrájet, ale zde hrozí, že vám ujede ruka a může dojít ke zranění. Díky šroubu nemusíme vynaložit velké úsilí na vylisování - stačí jen otáčet šroubem a práce jde sama. Opatřeno čistítkem se stěrkou, vyrobeno z prvotřídního vysoce odolného plastu. Směle jí totiž konkuruje česnek.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, odolného kovu a plastu, opatřeno vyjímatelnou vložkou pro snadné čištění.

Poté se lis opláchne pod tekoucí vodou a nechá důkladně osušit. Výhodou je, že na tlačící části jsou bodlinky, které přímo při protlačování česneku čistí otvory a. Utahováním rukojeti stroužky lehce prolisujete nebo nakrájíte. Je vynikající, pokud při lisování nechcete vyvíjet velkou sílu potřebnou pro použivání klasického pákového lisu.


Díky šroubovacímu mechanismu můžete oloupaný česnek prolisovat bez použití síly a velmi snadno jej nakrájet na rovnoměrné plátky nebo kostičky. Vyberajte si Lisy na cesnak podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Se nerezovými čepelemi uloženými v zásobníku a univerzálním čistítkem se stěrkou. Lis Handy je vynikající,žádná námaha a hlavně žádný česnek na stropě jako u mého předchozího lisu.


Vynikající pro rychlé lisování česneku bez použití síly, utahováním rukojeti stroužky lehce prolisujete. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ideálně hrubou česnekovou drť totiž připraví lis na česnek HANDY bez námahy, lehce a okamžitě pouhým utahováním rukojeti!


JAKÉ JSOU DALŠÍ VÝHODY LISU NA ČESNEK HANDY. Nejen sůl je v kuchyni považována za poklad nad zlato. Vynikajúci na rýchle lisovanie cesnaku bez použitia sily, uťahovaním rukoväti strúčiky ľahko prelisujete.


Tescoma lis na česnek HANDY. Vybavený čistidlom so stierkou, vyrobený z prvotriedneho vysoko odolného plastu. Již žádné krájení a pracné lisování česneku, tento inovativní lis na česnek Vám velmi usnadní lisování česneku a nejen to.

Lisujte lehce a efektivně s našimi lisy na česnek a na citrusy. Kvalitní zboží za skvělé ceny, rychlá doprava! Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně.


Lis nabízí nejen skvělou funkčnost, ale i jedinečný Fiskars design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky