úterý 17. prosince 2019

Luxusní sada na víno

Luxusní sada na víno

Z preventivních důvodů NENÍ MOŽNÝ OSOBNÍ ODBĚR NA PRAZE do odvolání. Zasílání probíhá bez omezení, prosím objednávejte online. Profi dílná sada na víno je skvělým dárkem nejen pro každého muže.


Luxusní sada na víno

Luxusní dárková sada na víno. Tato elegantní sada na víno Vám jistě skvěle poslouží třeba při večeři ve dvou. Součástí balení je seřezávač fólie, zátka na lahve, číšnický otvírák a nálevka. Velice kvalitní otvírák na víno , vhodný také jako dárek. Pokud si chcete dopřát sommelierský zážitek, sada Lamart je pro vás jako stvořená.


Chcete překvapit své blízké, nebo své partnery originálním dárkem? Zkuste opravdu kvalitní víno ! Něco zvláštního, něco výborného, zkrátka luxusní víno z Winehouse. Pořídíte ho nyní za velmi rozumné ceny. V nabídce najdete červená i bílá vína z vyhlášených moravských, ale i zahraničních vinařství.


Luxusní sada na víno

Kuchyně a jídelna Stolování Nádobí Skleničky Sklenice na víno Odebrat filtry. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 7Kč Od 7Kč -Hledat Barva Typ červené bílé šum. Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI.


Krásný dárek pro každého, kdo našel zalíbení ve víně. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Pivní lahvová sklenice má tvar obráceného lahváče. Sklenice je ručně vyrobená z foukaného skla, jedná se skutečně o netradiční a luxusní výrobek.


Skladem - ihned k odeslání. Akce Novinka 4Kč –. Najdete zde řadu vtipných panáků, sommeliérké sady, krabice na víno , alkoholovou ruletu a mnoho dalších. Hledáte dárek pro vaši milovanou ženu? Alkoholové dárky jsou velmi oblíbené, protože se hodí prakticky ke každé příležitosti. Vyberte si nějaký z naší nabídky.


Jsme specialisté na vymýšlení atraktivních dárků pro ženy jakéhokoliv věku. Nabízíme milé, ale i vtipné dárky a neotřelé dárky. Otvírák na víno Jak stylově otevřít luxusní víno ? Otvírak na víno Lamellion je dvoulamelový otvírák tire-bouchon bi-lames, kterým snadno otevřete láhev bez porušení korku.


Luxusní sada na víno

Zde můžete shlédnout krátké video a dozvěděr se více: Přes svoji jednoduchost je tento otvírák na víno velmi praktický a oblíbený. Reklamní sada na sýry a víno WINECHEESE je luxusní dárek pro milovníky dobrého vína a sýrů, které k sobě od nepaměti patří. V bambusovém boxu najdete ocelový nůž, škrabku na sýr, otvírák z nerezu a zátku na víno. Sklenice mají objem 5ml a jsou dodávaný v balení po 6-ti kusech.


Nejlepší způsob, jak u. Detail produktu Do obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky