pondělí 9. prosince 2019

Koupím pivní tácky

Koupím staré reklamní smaltované nebo plechové cedule. Staré pivní lahve s litými nápisy pivovarů Moravy a Slezska, jednotlivě i sbírky, reklamy, starší pivní sklenice a tácky , ohříváčky a další staré věci z pivovarů a hospod koupím. Dobře zaplatím také HNĚDOU láhev s osmicípou Sternbergskou hvězdou a nápisem PIVOVAR J. ZE STERNBERKŮ V MALENOVICÍ. Koupím pivní láhve, dále sklenice, tácky i jiné pivní suvenýry. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Bazar online, inzerce zdarma.


Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna. Pivní sklenice a tácky. Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě.


Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů pivní tácky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jak získat další tácky do sbírky? Jak koupit tácky na tomto webu? Existuje nějaký katalog pivních tácků?


Chcete-li nějaké pivní tácky koupit, není nic snažšího než si vybrat z mojí nabídky, u jednotlivých tácků zaškrtnou možnost koupit a vyplnit objednací formulář níže na stránce. PIVNÍ TÁCKY - koupě, výměna 0Koupím nebo vyměním pivní tácky českých a slovenských pivovarů (případně i exotické tácky z Asie, Afriky a pod). Kupujte výhodně a levně. Pod těmito kategoriemi naleznete pivní tácky , etikety a ostatní propagační materiál, který je v případě České republiky roztříděn dle pivovarů.


Sběratelský materiál, který nabízím na této stránce prodám, nebo vyměním i za jiný (např. pohle samolepka, akcie atd.). Jedná se pouze o přebytky mé sbírky, která. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. U pivních tácků, korunek a účtenek pošlu fota nabídky. Na ceně se určitě domluvíme. Přijedu kamkoliv, kdykoliv.


Předem Vám děkuji za nabídky. Volejte kdykoliv na tel. Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky. Neděláme sériovou výrobu tisíce stejných kusů, děláme malé série a děláme výrobu na zakázku. Ať se Vám tu líbí a pivo nám chutná ! Podat inzerát bez registrace.


Také staré pivní půllitry a třetinky bez loga pivovarů. Jednotlivě, ale i celé sbírky. Nejsem překupník, ale sběratel. Rád zašlu odkaz na www stránky.


Také sbírám pivní tácky a jiné pěkné pivovarské suvenýry. Stačí jen prozvonit či napsat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky