pátek 20. prosince 2019

Plastove lahvicky 10ml

Použitý materiál HDPE, PET, PEG. Využijete pro děti na tábor, vícedenní výlet, služební cestu. Ze svých oblíbených kosmetických přípravků si vezmete jen potřebné množství a ušetříte místo v zavazadle. Specializujeme se na výrobu plastových lahviček dle zadání klienta.


Disponujeme moderní výrobní linkou s možností rychlého odbavení vaší zakázky.

Plastová lahvička s černým víčkem ml. Služba „výroba PET lahviček je určena pouze pro firmy a výrobní podniky, které potřebují zhotovit plastové lahvičky ve větším počtu. V katalogu nemáme podrobnější informace o plastove lahvicky. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnáváme ceny všeho I produktů pro dospělé. Vstupujete na stránky určené osobám starším let.

Kliknutím na tlačítko Vstoupit prohlašuji: jsem dospělý, starší let a nepřipustím, aby ke zde uvedeným datům přistupoval kdokoli nezpůsobilý či nezletilý. AIRLESS není vhodný pro náplň, která reaguje měknutím či tuhnutím změnou teploty a má foremnou konzistenci (vhodné pro tekutou, řidkou hustotu). PIPETA uzávěr není vhodný na husté oleje. Free Shipping Available. Check Out 10ml on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories.


V této sekci si můžete vybrat plastové lahvičky se šroubovacím uzávěrem, které pro vás vyrobíme na zakázku v požadovaném množství. Bay Gifts to the Rescue. Lékovky - plastové a skleněné lahvičky. Poznámka: Podmínky pro výrobu plastové lahvičky budou sděleny na požádání. Jedná se o zakázkovou výrobu plastových lahví.


Určení produktu: plastová lahvička, PET lahvička, lahvička o objemu ml , lahvička se šroubovacím uzávěrem. Láhev 10ml s jehlou na víčku Kč.

Lahvičky (lékovky) plastové, MEDIKO - OTS s. K odeslání zítra kontaktní formulář. Máte dotazy nebo připomínky k našim službám, chcete poradit s. Pipeta - skleněná tyčinka, bílý plastový uzávěr s pojistkou, k šetrnému dávkování slouží gumové zakončení. Skleněná lékovka 10ml včetně uzávěru, kterou můžete použít na různá pleťová séra apod.


Zobrazit tento produkt. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zakázková výroba lahviček. Vítejte na Kourimlevne.


Prázdné lahvičky plastové určené pro míchání vlastních liquidů. Od oblíbených modelů Chubby style až po Chubby Gorilla. Různé typy jako klasické nebo Unicorn. Praktická lahvička z pevného plastu s uzávěrem pro opakované použití.


Vhodná pro uchovávání různých barev, medií a dalších kapalin. Objem 10ml , 30ml, 60ml, 120ml a 200ml. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Laboratorní, plastová, širokohrdlá dóza hnědé barvy o objemu 2ml je vyrobena z PVC materiálu (polyvinylchlorid).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky