úterý 31. prosince 2019

Krbové kleště

Krby, kamna, stavba krbu svépomocí. Popis: Praktická sada kovaného krbového nářadí pro snadné čištění kamen, či krbu. Sada obsahuje lopatku, smeták, pohrabáč a kleště. Nezapomeňte, že i takový detail jako je krbové nářadí může krásně doladit interiér.


Takže jednoznačně se neobejdete bez krbového nářadí obsahujícího pohrabáč, lopatku, smetáček a kleště.

Krbové nářadí je k dostání v několika materiálových variantách. Nejčastěji se setkáváme s nerezovým, kovaným, lakovaným náčiním. Většinou je nářadí k sehnání se svým vlastním stojánkem či.


Jednotlivé kusy nářadí mají pohodlnou rukojeť, za níž j. Vybírat si můžete z různě složených sad obsahující smeták, lopatku, pohrabáč či kleště. Jistě vás zaujme i variace barevného provedení s. Krbové náčiní jako pohrabáč, smetáček, lopatku či kleště na obracení dřeva si můžete zvolit různě nakombinované dle svých požadavků, vždy v elegantním stojánku, v kterém krbové náčiní přehledně uložíte a opět úhledně a také bezpečně uklizené najdete.

Samostatný díl krbového nářadí - kleště na dřevo s dřevěnou rukojetí a kroužkem na zavěšení. I my naše doplňky přizpůsobujeme. Nepodceňujte pravidelnou údržbu krbových kamen a kupte si praktické krbové nářadí. Při topení, ale i péči o krb využijete pohrabáč, lopatku a smeták. Kleště pro manipulaci s ohořelými polínky.


Po domluvě jimi lze nahradit některý ze základních nástrojů krbového nářadí. Please select variants first. Krbové kleště vhodné k manilupaci se žhavým dřevem a uhlíky.


Hmotnost kleští je 6Kg. Vše je zavěšeno na stabilním podstavci s dřevěnou základnou, nářadí má dřevěné rukojeti a dřevěný úchyt pro přenášení. Balení obsahuje lopatku, smeták, pohrabáč, kleště. Stojan na krbové nářadí je z plastu.


Zdobí Vaší domácnost krb a nyní sháníte už jen krbové nářadí ? Nyní Vám tedy schází už jen kvalitní lopatka, smeták a pohrabáč. Tyto pomocníky na úklid okolo krbových kamen a vložek Vám nabízíme ve výhodných sadách. Vzhledem k pandemii COVID-Česká pošta pozastavila možnost platby na dobírku.

Pokud si chcete nyní objednat nějaké výrobky, je do odvolání možná platba pouze převodem na základě vystavené Předfaktury. Na manipulaci s velkými špalky v krbu nejlépe využijete krbové kleště. Je to část krbového nářadí, která je u krbových kamen víceméně zbytečná a opavdu praktická se ukáže až u rozměrných kusů dřeva, u kterých šťouchání pohrabáčem nevede ke kýženému efektu.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Kovové krbové nářadí se však musí někam uskladnit.


Přece je nebudete mít opřené o stěnu za krbem. Koš na dřevo Stejně tak jako krbové nářadí, tak i dřevo potřebuje mít své místo. Nejlépe, když využijete. Krb navozuje teplo a pohodlí domova a krbové nářadí je jak krásný doplněk, tak i funkční část, bez které se neobejdete při obsluze Vašeho krbu.


Nabízíme široký výběr designově zajímavých krbových sestav, které vnesou do Vašich domovů teplo a harmonickou atmosféru. Námi nabízené krbové sestavy zahřejí nejen svým teplem, ale i příjemnými cenami. LUXUSNÍ MODERNÍ KRBOVÉ NÁŘADÍ model OCEAN Nabízíme nové moderní krbové nářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky