čtvrtek 12. prosince 2019

Pěnové natáčky

Vyberte si kvalitní natáčky na vlasy na notino. Nabízíme samodržící natáčky , natáčky na trvalou i pěnové papiloty různých velikostí. Natáčky se používají na vlhké vlasy. Vlasy poté můžete nechat pozvolna.


Menšími natáčkami vytvoříte těsnější kudrlinky.

Větší natáčky vytváří jemné, mírné vlny. Abyste mohli použít větší natáčky , musíte mít vlasy alespoň po ramena. Tyto pěnové natáčky na vlasy jsou ideální pro vytváření nádherných a přirozených kudrlin.


Použití natáček je jednoduché, rychlé a vytvoříte s nimi skvělý účes, který může vydržet až dní. Použít je můžete na mokré nebo suché vlasy. Jsou ze speciálního materiálu a. Vyzkoušejte nestárnoucí natáčky na vlasy od značek Babyliss, Duko, Sibel, Alleson nebo Remington.


Nabízíme klasiku jako pěnové natáčky a papiloty, ale také elektrické natáčky , samodržící, varné, nahřívací nebo třeba natáčky na trvalou.

Pěnové molitanové natáčky na vlasy 15mm 12ks. S touto kouzelnou pomůckou si můžete navrhnout svůj vlastní účes sami v pohodlí domova. Každá žena touží mít vlnité vlasy a ohebné natáčky jsou tím nejlepším řešením pro krásné lokny. Papiloty jsou pěnové natáčky , které se vyrábí ve dvou hlavních provedeních: První je klasická pěnová rovná varianta, namotáš vlasy a zauzluješ. Můžete nosit na suchých nebo mokrých vlasech.


Hledáte kde pořídit pěnové natáčky na vlasy nebo molitanové natáčky ? Možno používat i přes noc. Prodej je mnoho, ale natáčky nemůžete nikde najit? Objednejte si pěnové natáčky online.


Doručíme vám je až domů po celé ČR nebo si je můžete vyzvednout na odběrných místech po celé ČR. Chcete oživit svůj účes a dopřát svým vlasům vlny? Pak si můžete pořídit tyto pěnové natáčky , které zajistí Vašim vlasům objem a styl.


Balení obsahuje natáček. Včera jsem si v Rossmannovi koupila pěnové natáčky s takovou dírkou na zatočení - obrázek zde - jsou to ty vlevo vepředu. Mám už doma klasické papiloty dvou různých šířek a natáčky na suchý zip a ani jedny mi nedělaly pěkné vlnky Tak jsem si zkusila koupit ještě tyhle a taky to není ono Vlnky nebyly pěkné, konce jsou divně natočené, celý účes nevypadá.


Máte delší vlasy, milujete prstýnkové lokny a chcete je mít rychle hotové?

Pak jsou pro vás ideálním řešením pěnové natáčky pro rychlou tvorbu účesu. Papiloty - flexibilní pěnové natáčky na vlasy u nás za skvelú cenu. Dodanie do hodín, profesionálne poradenstvo a ďalšie výhody v obchode overenom zákazníkmi.


Nakúpte si u nás natáčky , hrebene a kefy na vlasy za nízke. Umyjte si vlasy tak, jak jste zvyklá, po umytí lehce vysušte ručníkem a dejte do vlasů tužidlo. Vezměte pramínek vlasů a nasaďte natáčky pomocí speciálně navrženého háčku, díky kterému se vlasy ihned přizpůsobí do tvaru lokny.


Pokud chvátáte, klidně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky