čtvrtek 26. prosince 2019

Pepsi složení

Těmto lidem nabídli porovnat chuť obou. Její původní složení zahrnovalo vodu, cukr, karamel, citronový olej a přírodní aromatické látky. Tedy žádný kokain ani kofein.


Výrobek byl vložen do databáze již v minulosti, proto se údaje nemusí shodovat s aktuální podobou. Zjistili jste, že má jiné složení ? Pomozte nám aktualizovat největší databázi potravin přes návrh změny.

Složení voda, cukr, maltodextrin, kyselina (kyselina citronová), chlorid sodný, citrát sodný, dihydrogenfosforečnan draselný, oxid hořečnatý, stabilizátory (modifikovaný škrob a E444), přírodní aroma, koncentrát šťávy z černé mrkve, sladidla (sukralosa a acesulfam K). Coca-Cola a Kofola – složení , energetický obsah. Obě mají stejná složení a tak chuť logicky nemůže být nějak závratně odlišná. Základní rozdíl způsobuje převážně typ sladidla a způsob výroby obou limonád. Tím myslím smíchaní sirupu s vodou, následné nasycení této směsi a vysledné bublinky a pěna v limonádě.


Hlavně zmíněné nasycení, čili. Kofole bez cukru je podle nás tou nejpřijatelnější volbou, protože v ní nenajdete žádný aspartam, ani cyklamáty. Přestože nápoje jsou na první pohled stejné, mají jiné složení , které obě firmy poctivě tají.

Někteří lidé jsou na jeden z nápojů alergičtí, přičemž druhý jim nevadí. Není to jen povrchní formalita. Užij si MIRINDU a podívej se, co je u nás nového. Mirinda Pomeranč Limonáda s pomerančovou příchutí s obsahem pomerančové šťávy. Složení směs ovocných šťáv a pyré z koncentrátů (jablek, pomerančů, ananasů, plodů mučenky, meruněk, banánů, manga, mandarinek a citronů), provitamin A. Složení obou limonád si můžeme přečíst na etiketě (pro zvětšení stisknout pravé tlačítko myši a otevřít obrázek).


Minerální voda Korunní vzniká několik set metrů pod povrchem v oblasti Doupovských hor, nedaleko Karlových Varů. Zakládáme si na otevřené komunikaci a přátelské atmosféře uvnitř firmy. Rozdílné složení výrobků stejných značek v Česku a na západě je problém, který české spotřebitele nejvíce štve. Nejpatrnější to je u nealko nápojů. Bude mít tak stejné složení jako v Německu.


Mirinda, 7UP, Schweppes, Dr Pepper, Canada Dry, Toma – džusy a vody, Lipton Ice Tea atd. Pepsi tímto založila tzv. Novinka je již dostupná ve vybraných obchodech. Cukr nahradí fruktózo-glukózový sirup.


Vedle Česka se tato receptura začne používat také v Polsku, Maďarsku a na Slovensku. Nápoj s cukrem bude na pultech od října, cena se nemění.

Neobsahují žádné škodliviny ani Ečka. Kofola má zcela odlišné složení oproti ostatním colovým nápojům. Zajímavostí je lékořicová příměs a. Využívá se první sůl a citrusové přísady, pak už jsou další přísady tajné.


Detailní popis produktu. E33 E33 E338), přírodní colové aroma, kofein, konzervant E21 E4arabská guma, barviva E1a E1- může mít nežádoucí vliv na aktivitu a pozornost dětí. Voda, oxid uhličitý, barvivo: (E150d), sladidla (aspartam a acesulfam K), kyseliny (kyselina fosforečná a kyselina citronová), aroma, a. Jednat s českými řetězci je nejtěžší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky