čtvrtek 19. prosince 2019

Pračka indesit xwa 71283x w eu

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vybrat si můžete například speciální režim pro hedvábí a záclony, ale i pro obuv či slabě znečištěné sportovní prádlo. V nabídce má programů, mezi nimiž nechybí Program Hedvábí a záclony, program pro odstraňování nepříjemného zápachu, či speciální programy pro praní obuvi a sportovního oblečení. Všetky informácie o produkte.


Hodnotenie a recenzie INDESIT XWA. Je vybavena programy praní. Na panelu můžete stisknutím jednoho tlačítka – Pushamp;Wash spustit univerzální program pro jakékoliv prádlo bez rizika poničení.


Free Shipping Available. Looking For Indesit Xwa ? Ponúka až pracích programov, ktoré si je možné navoliť pomocou otočného voliča a tlačidiel, ktoré dopĺňa LED displej. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. This feature is not available right now. Please try again later. Zatím nebylo ohodnoceno.


Zakupte, prosím, podobné zboží Pračky klasické. Volně stojící pračka v bílém provedení. Možnost odloženého startu. Na paneli môžete stlačením jedného tlačidla – Pushamp;Wash spustiť univerzálny program pre akúkoľvek bielizeň bez rizika poničenia.


Buy Indesit Xwa on eBay. Popis: Téměř nepoužívaná pračka (za poslední půl rok se v ní pralo jednou). Prosím informaci o odvodní hadici. Je v příslušenství držák, který se umístí na konec hadice a zahákne na umyvadlo. Zjistěte více o pračkách Indesit.


Pračky Indesit mají speciální technologie pro zajištění perfektního praní všech druhů prádla. Vyrábíme pračky v mnoha barvách zahrnujících černou a stříbrnou. Find great deals on eBay for indesit xwa. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Podívejte se na doporučení a skutečné komentáře a názory od zákazníků, kteří produkt již zakoupili. Přímo na porovnávači cen heureka.


Na výběr máte z programů praní včetně rychlého programu 60’ nebo programu Refresh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky