pondělí 16. prosince 2019

Philco pračka se sušičkou

Velmi oblíbený je rychlý program“ prádlo dokonale vypere a zároveň usuší během jednoho cyklu do hodiny. S programem ekonomické praní je možné zkrátit dobu pracího. Tato kombinovaná pračka se sušičkou je vybavena Invertorovým motorem s letou zárukou.


Její další obrovskou předností je rychlost, kdy v programu „1hodina praní a sušení“ pračkosušička vypere a vysuší menší. Pračka se sušičkou značky Philco patří k nejobjemnějším modelům na trhu. To není nejhorší výkon v testu, jsou ale i. Veľmi obľúbený je rýchly program bielizeň dokonale vyperie a zároveň vysuší v priegehu jedného cyklu do hodiny. Pračky se sušičkou PHILCO na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci. Kombinované pračky se sušičkou značky Philoce mají super design, který vypadá čistě a nadčasově. Aktuálně jsou na našem trhu dostupné ccca modely od značky Philco.


Do těchto kombinovaných praček se vejde cca – kg prádla. Značka Philco pocházi z USA a byla založena v roce. Naše pračka se sušičkou PerfectCare 8poskytuje vašemu oblečení vynikající péči v rámci jednoho programu až po usušení. Systém UltraCare předmíchá prací prostředky a aviváž ve vodě, než je nadávkuje do bubnu. Ty se tak dostanou ke každému vláknu a ochrání ho a všechny vaše tkan.


Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané. Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se. Veškeré informace o produktu. Slovenský jazyk nájdete nielen na displeji ale aj na hlavnom ovládacom paneli. Hodnocení produktu: (recenzí).


Je vybavena dětským zámkem, částečnou ochranou proti přetečení a kontrolou vyvážení bubnu při odstřeďování. Náplň praní je kg, sušení kg. Ke spolehlivému provozu ještě přispěje strukturovaný Crystal buben, který minimalizuje poškození prádla. K praní využijete velký buben s maximální náplní špinavého prádla až kg.


Spolu s pokročilou množstevní automatikou tak patří toto zařízení 2vmezi nejlépe vybavené modely. Automaticky umí detekovat typ tkaniny i hmotnost a nastavit vhodnou péči. Vážený zákazníku, Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby Váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. Motor spolu s dalšími moderními technologiemi zaručuje dlouhou životnost spotřebiče.


Philco pračka se sušičkou

O šetrné praní se poté postará i speciální strukturovaný Crystal buben, který minimalizuje poškození prádla. Pračka je vybavena tichým a výkonným inventorovým motorem BLDC, dále programy, dětským zámkem a funkcí odložený start. Maximální náplň pračky je kg, maximální náplň. Přejít na stránku Philco. Nahlášení reklamace pro domácí spotřebiče Tento formulář nelze využít pro malé domácí spotřebiče jako kávovary, konvice, roboty apod.


Infromace o produktu Jsem majitelem certifikátu služby bezplatný servis. Trápí vás otázka jestli je lepší pračka se sušičkou , nebo pračka a sušička? Při pořízení pračko-sušičky musíte počítat s tím, že pokud se vám pokazí sušička, tak zkrátka nevyperete a naopak.


Samostatná pračka není tolik zatížená, jako když si ji pořídíte v kombinaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky