pondělí 9. prosince 2019

Krájení zeleniny na nudličky

Julienne je francouzský výraz pro krájení zeleniny na nudličky. Zdeněk Marcín ukazuje, jak tímto způsobem nakrájet mrkev. Radek Vám v dalším videu ukáže dva nejznámější způsoby krájení zeleniny - Julienne a Brunoise.


Jde o zeleninu nakrájenou na velmi jemné proužky. Nakrájet ji můžeme takto nejen nožem, ale také pomocí mnoha pomocníků (např. na mandolíně), které lze zakoupit v prodejnách s domácími potřebami. Ať už si ale zvolíte jakoukoli šířku, držte se jí a neměňte ji v průběhu krájení.

Nudličky z kuřecích stehen. Pokud chcete na nudličky nakrájet maso z kuřecích stehen, budete potřebovat stehna zbavená kůže a vykostěná. Jednoduché a rychlé krájení zeleniny ! Struhadlo je opatřeno ostrými nerezovými noži pro co nejjednodušší krájení zeleniny na plátky nebo nudličky. Nastavení tloušťky strouhání je extra jednoduché, posuvníkem v rukojeti si zvolíte. Do gulášů a na dušení krájejte menší kostky.


Küchenprofi nastavitelný kráječ zeleniny. A konečně, sekaná nebo karbanátky se neobejdou bez mletého masa.

Na závěr nezbývá než připomenout, že všechny výše popsané tipy a rady se stanou zcela neužitečnými s nekvalitním tupým nožem. Vynikající pro jemné i hrubé strouhání a plátkování zeleniny , strouhání zeleniny na nudličky „julienne“, strouhání ovoce, ořechů, čokolády, sýra apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Mlýnek na strouhanku HANDY žádejte u svého prodejce výrobků značky Tescoma.


Kráječ zeleniny na julienne ( jemné nudličky ) J-STAR. Novinka Vychází ze tvaru škrabky REX. Dokáže jedním tahem vytvořit nudličky z cukety, ředkve nebo třeba mrkve.


Je určena zejména pro krájení podlouhlé zeleniny a ovoce. Triky na krájení : Cibuli oloupejte tak, aby vám zbyla část u kořínku, ta ji udrží vcelku. Následně nasekejte kostičky.


Vždy si zeleninu rozpulte, aby se vám nekutálela po prkénku. Krájejte s ohnutými prsty a nůž opřete o první kloub. Krájení kuřecích prsních řízků recepty, které budete milovat. Sada zeleniny na krájení. Každé malé dítě chce pomoci své mamince nebo tatínkovi v kuchyni.


Někdy nám chybí představa o tom, co můžeme dát svému dítěti na hraní. Pomocí této zeleninové sady s nářadím na krájení se může dítě zapojit do prací v kuchyni, aniž jsme měli obavy, že si ublíží. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Struhadel, která zvládají ze zeleniny i ovoce vytvořit překrásné stejnoměrné nudličky , je mnoho.


Ale pouze jediné struhadlo zvládne jejich výrobu s ohledem na vaši bezpečnost. Přesně takové je jednosměrné struhadlo HANDY, novinka měsíce června!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky