čtvrtek 12. prosince 2019

Stojan na třípatrový dort

Stojany na dorty - Svět cukrářů. Etažér - třípatrový stojan na zákusky - sklo. Dort třípatrový - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny.


Vše najdete na webu Recepty.

Otočný stojan na dort s dostatečně velkou opěrnou plochou. Nejvhodnější je pro prezentaci pochutin na svatební tabuli. Zajímavé okraje ve tvaru kytičky a jemné puntíčky působí velmi elegantně. Chystáte dort na narozeninovou oslavu a pokaždé přemýšlíte jak dort nepoškodit při zdobení?


S otočným stojanem na dorty budete mít vždy krém nanesený rovnoměrně po celém dortu. Pomocí jedné ruky talíř otáčíme a druhou rukou zdobíme. Můžete si vybra ze dvou provedení: bílý a průhledný.


Makronky jsou v něm vystaveny v pěti řádách, ve vodorovné.

Váš narozeninový dort ráda připraví naše cukrárna jako zcela originální pro konkretního oslavence. Pro objednávku můžete volit z naší nabídky dorty foto v libovolné kategorii nebo zaslat svoji představu pro vypracování návrhu. Sestava se skládá z kovové rozebíratelné konstrukce, spojovacího materiálu a masivních plastových táců. Rozebíratelný stojan na drobné zákusky, čajové pečivo, chuťovky nebo ovoce -… Máme na skladě. Domácí cukrářské stojany pod dorty a dezerty.


Profesionální dortové točny pro prezentaci dortů na úrovni. Na stojany můžete umístit finger food a další slané delikatesy, které vyniknou na každé party a rautu. Nabízíme stojany všech cenových kategorií. Orion Plastový servírovací otočný stojan na dort průměr cm.


Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině. Na táce dort rovnou servírujete. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kovový stojan na láhev NAROZENINY - DORT A DÁREK. Dekorace na dort ) Hodnocení produktu:.

Osvěžující citronový cheesecake? Třípatrový čokoládový dort se smetanovým krémem? Zahrnuje průhledné plastové oddělovací desky o rozměrech 2 25.


Možný výběr ovoce pro každé patro. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Stylový a netradiční doplněk do domácnosti, který šikovně zamaskuje láhev s vínem. Obal ve tvaru rozkošného kovového panáčka se zajisté stane top dárkem celé události.


A navíc s takto promyšleným kouskem si nemu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky