čtvrtek 12. prosince 2019

Pivní džbány

Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce. Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány , pivní literaturou a dalšími originálními dárky. U nás nakoupíte pivaři prověřené pivní džbány ze skla i keramiky.


Pořiďte svému miláčkovi nákupní tašku na piv. Ručně vyráběné kameninové džbány , kde každý kousek je originál. Drží krásně teplotu a kvalitu piva po dlouhou dobu.

Nápojová keramika je kameninová, vytáčená na kruhu a vypalovaná tak, jako po staletí - v Kasselské. A taky jsou užitečnými pomocníky v tom, jak si donést čerstvě natočené pivo domů nebo na zahradu. Protože pivo ke svému životu potřebuje nejen schopné pivovarníky, ale i nadšené fanoušky, bez nichž by celý pivní trh kulhal na jednu nohu, občas vyrábíme pivní dárky i pro firmy mimo okruh pivovarnictví. Keramické pivní džbány jsou ručně vytočené s kvalitní glazurou. Keramický pivní tácek je pěkným retro kouskem v naší nabídce za příjemnou cenu.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Pivní Džbány a sklenice. Originální keramické nádoby na vodu i na pivo umí nejlépe české a slovenské ruce.


Poháry, korbely, džbány a džbánky z keramiky najdete.

Hnědé - 4Kč včetně pošty (cca piv), hnědý ručně malovaný, keramika (cca piv) - 6Kč včetně pošty. Tento balíček zahrnuje privátní 60-ti minutovou koupel v pivní lázni, 30-ti minutovou relaxaci po koupeli v relaxačních křesílkách s masážní podložkou, džbány čerstvě čepovaného piva, džbánek 19° tmavého piva, degustační prkénko, solný peeling, příjemnou relaxační hudbu, zapůjčení ručníku a županu. Vybírejte z produktů v kategorii džbány a karafy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Připravili jsme si pro Vás tři balíčky, které můžete využít: KLASIK Tento balíček zahrnuje privátní 40- ti minutovou koupel v pivní esenci, 20- ti minutovou relaxaci po koupeli, džbány čerstvě čepovaného piva, příjemnou relaxační hudbu během pobytu, sprchu po koupeli, zapůjčení ručníku a županu. Opava, cena 130Kč, od jaroslav lustig na Sbazar. Popis: litrů džbány - 5l pivní korbele : stáří let.


Vyberte si z naší nabídky skleněných půllitrů na pivo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Městský pivovar Lorec v Kutné Hoře, neprodejný majetek, zelené sklo, nepoškozená. Hnědé sklo, na hrdle nápis ČZ nebo CZČ, v ploše částečně odřená (škábána). V obchodních domech IKEA najdete skleněné nádobí pro každého, můžete si vybírat styly i vzory, ať už chcete skleničky, džbány nebo cokoliv dalšího.


Od snídaně po narozeninové oslavy – pomohou vám navodit patřičnou atmosféru pro každou příležitost. Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek.


Klasický design, hladké čiré sklo, ideální pro dekorování.

Internetový prodej skleněného a porcelánového zboží. Svatební skleničky, karafy na víno, dekantéry, džbány na vodu, džbány , skleničky a sklenice na víno, šampusky, flétny, pivní sklenice, půllitry, chladiče na víno, chladící nádoby PULLTEX, chladiče na nápoje. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage.


Půllitry, sklínky, panáky, keramické džbánky, Džbány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky