čtvrtek 26. prosince 2019

Vestavná trouba gorenje bo 73 cli

Vestavná trouba GORENJE BO CLI stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu. Vestavné pečící trouby s inovativním konstrukčním řešením, které zajišťuje dokonalé pečení. Pečící funkce trouby uspokojí i toho nejnáročnějšího kuchaře.


Multifunkční trouba BigSpace - l. Troubu, která nabízí skvělé vlastnosti a také skvělý vzhle je potěšením mít ve své kuchyňské výbavě.

Nabízí maximální teplotu 2stupňů. Při manipulaci vás budou provázet elektronické. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Máte-li rádi grilované pokrmy, trouba nabízí grilovací funkce, kterými připravíte celou škálu gratinovaných a grilovaných pokrmů, masa, žebírek.


Avšak ani fanoušci teplých. Nechybí horký vzduch ani rozmrazování, funkce pro sušení ovoce nebo grilovací funkce. Oblíbená vestavná pečící trouba v retro designu od známého výrobce kuchyňských elektrospotřebičů. Perfektně zapadne třeba na chalupu, nebo do stylové retro kuchyně.


Ovládání je snadné a intuitivní a výsledek pečení je pochopitelně dokonalý.

K dispozici máte devět běžných. Na čelním panelu se nachází ovládací otočné knoflíky, které skvěle dolaďují design trouby společně s elektronickými programovacími hodinami s analogovým displejem. Velká využitelná pečící plocha se hodí především pro větší rodiny. Provedení v barvě slonové kosti v kombinaci se starozlatými doplňky dělá z tohoto spotřebiče unikátní výstavní kousek.


Snadné ovládání v podobě otočných knoflíků pak skvěle ladí s celkovým designem. Pro snadnější údržbu je trouba. Spadá do úsporné energetické třídy A- a má objem litrů.


Tato nadmíru kvalitní vestavná trouba se hodí především do stylových kuchyní, kde perfektně splní své poslání zkrášlujícího prvku, ale zároveň praktického spotřebiče. Podívejte se na novinky v kategorii vestavné trouby. K modelu BO73CLI obvykle nabízíme v rámci časově omezených akcí dárek, dopravu zdarma nebo zvýhodněnou cenu!


Kamenný obchod v Praze a Tachově. Dobře prodávaná tmavá pečící trouba v „retro“ designu od dobře známého výrobce. I když na první pohled nevypadá je vybavená mnoha moderními prvky, třeba teleskopickým vysouváním plechů nebo samočištěním.


Nejlepší koláče vznikají v peci na dřevo. Retro design s technologií HomeMADE ovšem doplňují nejmodernější funkce. Gorenje BO73CLI máme obvykle skladem. K pečení využijete maximální teplotu 2°C.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozměry trouby jsou (šxvxh): 5× 5× 5cm.

Nabídne vám programů, ze kterých si můžete vybrat Spodní a horní topné těleso, Spodní topné těleso, Horní topné těleso s ventilátorem, Infra gril, Infra gril a ventilátor, Infra topné těleso malé, Rozmrazování nebo čisticí program Aqua Clean. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky, kromě Velikonočního pondělí. Trouba , Varná deska Detaily produktu: Trouba BO 73CLI Funkce trouby: - Osvětlení - Horní a spodní topné těleso – klasické pečení, kdy se trouba zahřívá rovnoměrně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky