úterý 31. prosince 2019

Sklokeramický sporák amica 510ce1 30p(w) bílý

Všechny informace o produktu Sporák Amica 510CE1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Volně stojící sklokeramický sporák Amica 5CE1. Informační list - Amica 5CE1.


Nabízí HiLight varné zóny a elektrickou troubu o objemu l, která má funkce pečení včetně grilu.

P ( W ) bílý Návod - Amica 5CE1. Zboží skladem zasíláme okamžitě. U trouby máte na výběr ze programů včetně grilu, který ugriluje steaky i žebírka. P W sklokeramický sporák.


Sklokeramický sporák Amica 5CE1. Elektrický sporák Amica 510CE1. Trouba má vnitřní objem litrů a nabízí funkce pečení.


P bílý obsahuje základní pokyny, které je třeba respektovat.

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Nízká spotřeba v energetické třídě A šetří životní prostředí i vaši peněženku.


Nízka spotreba v energetickej triede A šetrí životné prostredie, aj vašu peňaženku. Energetická třída - A Spotřeba el. Wh Velice pěkný sporák se sklokeramickou deskou je určený pro bezproblémovou příprav. Multifunkční sporák Amica 510CE1.


P (C) je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. S tímto spotřebičem snadno připravíte vaše oblíbené pochutiny. Trouba je vybavena programy pečení včetně funkce otočného rožně, neocenitelné pomůcky pro milovníky grilovaného masa. Veľmi pekný sporák so sklokeramickou doskou je určený na bezproblémovú prípravu viacerých jedál súčasne.


HiLight dosky majú dve rozdielne veľkosti a ľahko si môžete vybrať ten správny riad. Veškeré informace o produktu. Free Shipping Availa bl e. Check Out Amica on eBay. Fill Your Cart With Color today!


O víkendu jsme pro Vás zlevnili většinu produktů.

Jedná se o praktického pomocníka, který nalezne uplatnění v každé domácnosti. Rúra disponuje štyrmi platničkami a ponúka štyri programy vrátane grilu. Vnútro rúry je osadený ľahko čistiteľným smaltom.


Príkon rúry Amica 510CE1. Vážení zákazníci z Jaroměřic n. V případě nouze – mrazák, chladnička atd. U rúry máte na výber zo programy vrátane grilu, ktorý ugriluje steaky aj rebierka. P (C) ve stříbrném provedení je zařazen do energetické třídy A. Varná deska nabízí sklokeramické HiLight zóny různého výkonu.


Ukazatele zbytkového tepla upozorní na to, že jsou varné zóny ještě horké. Trouba sporáku o objemu l disponuje 4funkciami pečení. Voľne stojací sklokeramický sporák značky Amica sa stane hlavným pilierom vašej kuchyne.


Prístroj so štyrmi varnými zónami Hi-Light vás zaujme svojím elegantným strieborným vyhotovením a klasickým gombíkovým ovládaním. Super rychlý ohřev, energetická třída A, ukazatel zbytkového tepla, duální zóny a Ta programátor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky