úterý 31. prosince 2019

Sušička menších rozměrů

Ale jsou i vyjímky, které jsou menší a nebo dokonce horem plněné. A ty jsme vám tady vybrali. Některé z těchto sušiček můžete zavěsit i na stěnu nebo se dají za použití specielního mezikusu připevnit na.


Existuje několik modelů menších sušiček. Klasické sušičky prádla mají nejčastěji rozměr 60x60x85cm. Bohužel jich není mnoho.


Jsou buď menší hloubky a výšky a nebo vrchem plněné. Malá předem plněná sušička se dá umístit na úzkou předem plněnou pračku nebo se dá pověsit na stěnu. Nevýhodou je vyšší spotřeba.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Některé druhy prádla se po vysušení již nemusí ani žehlit. Stačí ho pouze složit a uložit do skříně.


Do sušičky je určeno hlavně prádlo, které má správné označení na štítku. V některých případech se stane, že se prádlo poněkud srazí. Většinou se to stane u nekvalitního.


Někdy se tento parametr nazývá také účinnost kondenzace. Označuje se písmenem A až G, kde A je nejúčinnější- jednoduše označuje to, jak dobře sušička suší. Ani zde se nevyplatí ušetřit pár stovek korun a. Z rozměrů jsme zaznamenali jen u hloubky o něco vyšší číslo oproti průměru, počítejte se 6cm.


Hmotnost 4je zcela standardní, průměr tehdy vykazoval dokonce ještě o dva kilogramy těžší hmotnost. Zpočátku se zaměřovala na zařízení menších rozměrů , například rychlovarná konvice nebo vysavače. V dnešní době však již firma dodává na trh široké spektrum spotřebičů, počínaje mixéry a konče lednicemi. U tohoto typu lednice dochází k otevírání mrazničky zároveň s chladničkou, dochází tak k úniku chladu, což vede k vyšší spotřebě energie.


Vyrábí se například slim sušičky, které se vejdou i do menších domácností. A pokud chcete ušetřit nejen čas, ale i místo, pak bude vhodnou variantou takzvaná slim sušička , která se vyznačuje zkrácenou hloubkou. Do tohoto spotřebiče vložíte vyprané oblečení, sušička ho nejen usuší, ale díky páře také vyžehlí. R134a hořlavý není, ale je mnohem více škodlivý vůči životnímu prostředí. K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic.


Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Co do rozměrů spadá sušička do průměru – výška centimetrů, šířka centimetrů a hloubka centimetrů.


Sušička je tichá a nebude tedy rušit ani v noci. Jen hmotnost je větší, kilogramů, takže při stěhování se docela zapotíte. Dvířka jsou prosklená, což považujeme za výhodu.


Vidíte skrze ně dovnitř, takže prádlo máte po celou dobu cyklu pod kontrolou. Pračkám a sušičkám nové řady AEG můžete plně důvěřovat a bez obav jim svěřit i ty nejjemnější oděvy. Při navrhování našich výrobků kombinujeme požadavky uživatelů s nejnovějšími vědeckými poznatky, abychom vám poskytli více než jen efektivní praní a sušení. Pračky se nejčastěji dávají do koupelny, kuchyně nebo samostatné prádelny.


Vždy je důležité zhodnotit nároky pračky na prostor. U menších koupelen většina zákazníků ocení pračky s horním plněním nebo tzv. U praček plněných předem.


Výkonná sušička so zníženou hĺbkou, takže sa jednoducho vojde i do menších priestorov. Disponuje prehľadným LCD displejom, detským zámkom pre bezpečnosť a nízkou spotrebou energie. Vybírejte si Úzké slim sušičky prádla do 60cm podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky