pátek 13. prosince 2019

Kovová bedna na nářadí

Zvláště pro cestující montéry či automechaniky často opravující vozidla v terénu představují ideální řešení, jak mít vždy vše. Uzamykatelný přepravní box má madla pro snadnější manipulaci. Kufry se dají na sebe stohovat. Mobilní přepravní bedny jsou skvělým řešením pro přepravu. Kovová bedna na nářadí cca 145cm - komaxit.


Více informací o produktu.

Inzerát kovová bedna na nářádí v okrese České Budějovice, cena 300Kč, od ZDENEK na Sbazar. Popis: pevná a odolná bedna na nářadí. Zámek je součástí prodeje. Bedna je uzamykatelná na visací zámek. Dvě postranní madla na nošení,otvírání pomocí pantů.


KOVOVÁ ROZKLÁDACÍ BEDNA , KUFR NA NÁŘADÍ. Vystavit v této kategorii. Aukro Dům a zahrada Nářadí Příslušenství Brašny, boxy.

Nabídka už bohužel skonči. Tato bedna na nářadí je ideální ke skladování nářadí , ale může rovněž být jedinečným dekorativním doplňkem vaší domácnosti díky svému ikonickému industriálnímu stylu. Tato bedna na nářadí má zásuvky, každá o maximální nosnosti kg, které nabízejí dostatečný úložný prostor k uspořádání celé řady typů nářadí. Plastový kufřík na nářadí (tzv. bedna na nářadí ) Rozměry: 3x 1x 1mm Kompaktní nářaďový kufřík pro automechaniky, montéry, opraváře i hobby uživatele.


Má vnitřní, vyjímatelnou přihrádku s madlem a vrchní zásobník na drobnosti, např. Dotaz na výrobek Doporučit výrobek Tisk. Starožitné truhly, bedny, kufry - bazar na starožitný.


Tavidlo na vosk - sluneční, kovová bedna , sklo, pocín Včelí obchod. Unsubscribe from Včelí obchod? Použitá bedna na munici či transportní bedna US.


Ideální pro nářadí , výstroj či munici, nepromokavá, s držákem a těsnícím víkem. Otevírací horní víko se zarážkou na 90˚. Vyrobena ze silného plechu tloušťky mm, dvě madla pro snadnou přepravu. Skladekus Prohlédněte si i moje ostatní nabídky viz níže.


MisMasBlansko skříň skříňka na nářadí s policemi police harmara bedna plechová plech železná masivní stavitelné police. EAN: Elektroodpad: KS Min. S přívěsem odjíždíte ještě dnes.

Předvedeme, doporučíme přívěsný vozík, přívěs za auto i nákladní přívěs na míru! Prodej ojetých přívěsů za příznivé ceny. Servis a náhradní díly v e-shopu. Podívej se, jak postavit bednu na nářadí z kostek, které už máš doma! Kufr na nářadí je vhodný pro každé řemeslo.


Ať už preferujete plastový kufr na nářadí nebo koženou brašnu, vždy si u nás vyberete ten správný organizér na vaše nářadí. Objednejte si kufry, boxy. Vysoce kvalitní a odolný box na nářadí s nosností kg, rozměry 4x 2x 2mm a hmotností pouhých kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky