pondělí 24. srpna 2020

Woll titanové nádobí

Woll , výhradní distributor. Nezničitelné nádobí s nepřilnavým povrchem pro nejnáročnější – to jsou pánve a hrnce německé firmy Woll. Německé titanové nádobí v exkluzivní kvalitě.


Ruční výroba a dokonalá kontrola kvality, patentované odnímatelné madlo. Nádobí je vyráběno jako odlitek, takže lépe drží teplo a odolává vzniku nežádoucího pnutí během zahřívání. K výrobě používá značka inovativní technologii spočívající v pomalém ručním odlévání nejkvalitnějšího hliníku do forem.

High-tech továrna a nejmodernější postupy výroby. Ručně odlévané do speciálních forem. Tělo z jednoho kusu, výdrž desítky let a záruka let na rovné dno.


To je jen malý výčet toho, proč. Titanové nádobí do kuchyně. Rozporuplné zkušenosti kuchařů a kuchařek s teflonovými povrchy odstartovaly hon za dokonalým nepřilnavým povrchem, na kterém by se pracovalo tak dobře, jako na teflonu, ale vedle toho nabídnul i vysokou životnost. Výprodej skladu výrobce.


Chytře a levně na proguss. Pokud jste z těch, co upřednostňují kvalitu za rozumnou cenu, jste na správném místě.

Sama titanové nádobí nemám, vařím v akutermickém nerezovém nádobí ,se kterým jsem moc spokojená. Jinak si na seznamu zadej titanové nádobí a možná objevíš ještě jiné prodejce v blízkém okolí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nádobí je vyrobeno z celkem vrstev, které dodají na odolnosti a nádobí je možné použít na veškerých zdrojích tepla, včetně indukce. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Něměcké titanové nádobí vyráběné starou technologií.


Dánska, technologie výroby neznámá, mají ale tu samou technologii co Gastrolux. Patentovaná technologie odnímatelné rukojeti zaručuje snadné používání i. Kdo jsme a proč nakupovat u nás. Habonne již v ČR jedině u nás profesionální titanové nádobí SKK série vhodné pro všechny druhy ohřevů včetně indukce a trouby. Hodnocení produktu:. Vysoce kvalitní nepřilnavé titanové nádobí Saphir Lite německé značky WOLL je ideální pro zdravé a energeticky úsporné vaření bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím.


BAF, které patří mezi nejkvalitnější titanové nádobí v celé EU. Na indukční plotnu ale nemůžete použít každé nádobí.

Nádobí na indukci potřebuje feromagnetické dno, které v kontaktu s indukční deskou nastartuje ohřev ve dnu hrnce nebo pánve. Je tedy jasné, že na indukční plotnu nevyužijete při vaření běžné – třeba nerezové nebo skleněné nádobí. R, univerzální víko pro všechny druhy nádobí ,mísy, talíře,hrnce, pánve, vhodné nejen při vaření , ale i při skladování, mrazení do-40°C nebo při pečení do 250°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky