úterý 25. srpna 2020

Whirlpool akp 295 na

Whirlpool akp 295 na

Quality Multi-Function Oven. Free Shipping Available. Bližší informace o záručních podmínkách naleznete zde. Prodlužte záruku u svých spotřebičů díky programu INFINITI: Vaší záruku na měsíců si můžete rozšířit na 5letý plný servis a nebo 8letou záruka na náhradní díly.


Tá dokáže vďaka povrchu vysoko porézneho smaltu absorbovať nečistoty a mastnotu. Designová řada Rustikal - design minulosti v novém obleku. Jemné tvary a tradiční materiály umocňují nadčasovost tohoto designu. Kruhový ciferník, jasmínová barva a retro tvary ovládacích prvků evokují příjemný pocit. Hodí sa obzvlášť do tradičných kuchýň vo vidieckom štýle.


Rozmery spotrebiča 5x 5x 5mm (vxšxh). Ideálna pre milovníkov retro štýlu. Energetická efektivnost Označení třídy energetické účinnosti, t. Hledáte horkovzdušnou troubu neobyčejného designu, která by vynikala ve vaší kuchyni nejen svým zevnějškem, ale i praktickými funkcemi? Rustikálny skvost do vašej kuchyneHľadáte teplovzdušnú rúru s neobyčajným dizajnom, ktorá by vynikala vo vašej kuchyni nielen svojím zovňajškom, ale aj praktickými funkciami? Olcsó AKP295NA Beépíthető sütők árak, akciók.


Veškeré informace o produktu. This video is unavailable. Ta dokáže díky povrchu vysoce porézního smaltu absorbovat nečistoty a mastnotu. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.


Disponuje mechanickým ovládaním otočnými voličmi a kruhovým ciferníkom s mechanickým časovačom. Rúra s vnútorným objemom l je. Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. WHIRLPOOL Vstavaná rúra AKP295JA bezova.


AKP 2NA - Schémata potřebičů. Kúpte si do svojej kuchyne vo vidieckom štýle novinku na trhu. Pekný vzhľad dopĺňa jazmínové prevedenie spotrebiča. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. V katalogu nemáme podrobnější informace o whirlpool akp 2na.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Trouba má objem litrů a praktický mechanický časovač.


Looking For Whirlpool Akp ? Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Hasonló termékek kedvező áron.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky