pátek 28. srpna 2020

Várnice s ohřevem

Je vhodná do cateringů a dalších gastronomických zařízení. Vnitřní vložka - nádoba je vždy již nerezová. Klasické várnice s vyjímatelnou vnitřní vložkou. Várnice o objemu litrů s výpustným kohoutem v lakované úpravě.


Jídlonosiče a termonádobí pro krátkodobé udržení teploty jídla, várnice a termosy pro zachování teploty pokrmu po delší dobu. Termosy na nápoje jsou dodávány s výpustným kohoutem.

Várnice se standardně liší svou velikostí a taktéž vnějším obalem. Várnice , které budou dále sloužit k přepravě a podávání tekutin jsou opatřeny výpustným ventilem. Tyto ohřívače jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli.


Výborně také poslouží termosy z kvalitního, tvrzeného plastu s objemem od l, jsou navíc lehké, což oceníte při manipulaci a přepravě. Várnice - nerezové termo várnice s výpustí a bez výpusti Várnice nerezové s výpustí a bez výpusti o objemu litrů, litrů a litrů. Kotlíky na polévku můžeme zařadit mezi stolní výdejní zařízení. S kotlíky se však můžeme setkat i ve vnitřních prostorech a to například u švédských stolů.


Potraviny zůstávají v teplém nebo studeném biologicky nezměněném stavu. Nádoby na přepravu jídla bývají zpravidla celonerezové nebo lakované s povrchovou úpravou komaxit.

Tyto várnice (termos) jsou celonerezové, zdravotně nezávadné a levné. Vhodné do nemocnic, škol, atd. VÁRNICE NEREZOV0É a KOMAXITOVÉ. CENY BEZ DPH: Celonerezové termosy- várnice s kohoutem i bez kohoutu. Vyhřívaná nádoba s precizní regulací teploty až do 1°C na stupeň přesně.


Pro nemocnice a domovy seniorů dodáváme termoizolační tablet Melform i včetně. Víko velmi dobře těsní. Stírací rameno nádoby zajišťuje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tlaková myčka s ohřevem vody Kaiman - FASA s regulací teploty vody, ohřev vody max. Vysokotlaká myčka pro profi.


Topné těleso je uloženo pod dnem várnice a termostat má teplotní rozsah od - 110°C. Baterie s elektrickým ohřevem vody TERMO QUICKSDR-10C-3. Varný termos 20l BEEKETAL BGWKs kohoutkem, termostat - nový model.


Várnice s výpustí vyrobená z nerezové oceli - různé objemy. Nerezová várnice s výpustí.

Ideální pro udržení teploty studených či teplých nápojů jako je např. Celé zařízení je kompletně funkční, nová tělesa, stykače - kompletně nová elektronika. Osobní odběr po telefonické dohodě. Izolovaná várnice pro přepravu a skladování pokrmů i nápojů.


Přenášená potrava zůstává v teplém (studeném) a biologicky nezměněném stavu. Jedná se o kvalitní český výrobek. Termo talíře, které udrží jídlo déle teplé, bez dětských motivů, velkosti určené i pro dospělé. Stravování postiženého zabere více času a my máme řešení, aby jídlo bylo dlouho teplé i pro pomalejší stravníky. Multifunkční robot s regulací teploty až do 140°C.


Spojení internetového obchodu s našími pobočkami v ČR je garantem jistoty dobrého a bezpečného nákupu. Na prodej gastro nerez várnice – termosy s výpustí na tekutiny, značkové kvalitní izolované DupliTherm DT. Podobné fráze na Sleviste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky