středa 12. srpna 2020

Zavařovací sklenice praha 5

Prodám retro zavařovací sklenice z varného skla. Vhodné jako dekorace, anebo na skladování sušených potravin, čajů, koření, těstovin, bylinek apod. Sklenice jsou čisté bez prasklin a úštěpků. Možnost dohody odběru většího množství. Měli jsme v nich med a už je nevyužijeme.


Všechny inzeráty uživatele Ivana.

Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Daruji za odvoz sklenice na zavařování, čisté, vymyté.


Predani Andel nebo Cerny Most. Praha - Praha Album na fotky. VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH FIRMY ALMI PRAHA , prodejny železářství v Praze - Horních Počernicích. V naší prodejně nabízíme široký sortiment zboží od klasického železářství přes domácí potřeby, barvy laky, nářadí, kamna, štafle, žebříky, pletivo a mnoho dalšího.


Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia.

Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování.


Zavařovací sklenice 377ml. Výška 40cm,hloubka 2 šířka 52cm. Hrdlo na víčka se závitem TWIST o pr. Rozměry: objem 7l, pr.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Přejít do e-shopu celá nabídka. Komplet cena 2Kč, v Praze 5. Uvedená cena je bez poštovného.


V případě zaslání poštou platba předem na účet. Předem moc děkuji za nabídky :) Nové inzeráty v kategorii (Ostatní) Hliníková dóza. Uvnitř skleněná mistička. PRO OSOBY, ks dalamánek, x krásná zavařovací sklenic.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma zavařovací sklenice. Ušetříte tak čas i peníze. Víčka jsou vyrobena ze zdravotně nezávadného plastu.

Zamezí přístupu vzduchu k potravinám a ty budou chráněny před osycháním. Sada obsahuje ks víček v různých. K rituálu pití piva neodmyslitelně patří kvalitní sklenice a půllitry na pivo. Průhledné pivní skleněné nádobí dá vyniknout zlatavému moku. Uvidíte, že v průhledném skle žádné pivo není to poslední.


Rozvoz květin v Praze - ČR a SR probíhá každý den. Doručíme kytici do minut od objednání. Vytvořte objednávku online snadno a rychle. Vyberte si z více než 4svěžích kytic.


Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky