pondělí 17. srpna 2020

Tescoma panev kamen

Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Pánev s kamenným povrchem Existuje mnoho druhů pánví, ale jen jedna umí steaky a další speciality připravit s dokonale rovnoměrně opečeným povrchem – představujeme pánev s charakterem přírodního neleštěného kamene i-PREMIUM Stone. Zkuste se sami přesvědčit o jejich neobyčejných kvalitách.


Díky speciálně strukturovanému nezničitelnému povrchu maso neleží celou plochou přímo na pánvi, ale jemně se nad ní nadnáší. Je vhodná na výrobu lívanců, ale i volských ok a dalších pokrmů. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. A pan is just a pan… wrong!


HEADQUARTERS: Czech Republic TESCOMA s. We use cookies to give you the best experience on our website. If you do not allow cookies, some of the functionalities might be inactive and the navigation experience may be compromised. TARA funkció - nettó súly mérése. New items in our range of products. Pokrmy v této pánvi se nepřipalují a zachovávají si přirozenou chuť i šťavnatost.


Je opatřena ergonomickou rukojetí s protiskluzovou povrchovou úpravou. Spolehlivě na ní propečete maso i rybu, orestujete zeleninu nebo usmažíte palačinky. Je poměrně hluboká, takže nebude problém ani s přípravou menšího množství omáčky.


Ivanu Vodochodskému tentokrát při vaření odborně asistoval Michal Jančařík a. Konyhai eszközök és seg�. Obecně vidí problém v tom, že si lidé v obchodním domě koupí tu v nejlevnějším provedení. Tělo z hliníku by mělo mít minimálně tři, ještě lépe čtyři milimetry, aby se tělo pánve rozehřívalo stejnoměrně, radí. Jak si ale z toho množství vybrat správně?


Jaké materiály a tvary jsou dostupné? Nabízíme topeniště a troubu pro vlastní stavbu sporáku nebo kamen na dřevo a dřevěné brikety. Litinová dvířka topeniště a trouby jsou osazena ohnivzdorným sklem s odolností 6stupňů Celsia. Topeniště je vybaveno litinovým roštem, popelníkem a regulací přívodu vzduchu na dvířkách popelníku. V nabídce najdete pánve vhodné pro klasický i indukční sporák.


Vybíráte novou pánev, nebo rovnou celou sadu pánví? Pro jaký styl úpravy pokrmů budete pánev potřebovat? Keramické pánve se hodí pro ohřev na plynu, elektřině, sklokeramické desce i pro indukční vařiče. Pánev s nízkým okrajem pro přípravu palačinek na sporáku i zapékání v pečicí troubě. S prvotřídním antiadhezním povlakem, masivní rukojetí a indukčním dnem z nerezavějící oceli.


Vhodné pro všechny typy sporáků: elektrické, plynové, sklokeramické a indukční. Nejlepší originální wok pánve? Přišli jste na chuť asijské kuchyni? Kromě kvalitních surovin a přísad si opatřete správné nádobí. Na co je wok dobrý, v čem se liší od běžné pánve a čeho si při jeho koupi všímat?


Poradíme vám v našem článku. Povrch je lehce zvrásněný, což přispívá k dokonalému propečení masa bez připalování. Na pánvi můžete samozřejmě připravovat také zeleninu a nejrůznější směsi. Díky její hloubce vytvoří spolu s poklicí ideální dusicí dvojku. Povrch je lehce zvrásněný, což přispívá k dokonalému propečení bez připalování.


Tescoma Pánev na palačinky GrandCHEF pr. Pánev wok je ideální k přípravě asijské kuchyně ale také na nejrůznější zeleninové a masové směsi. Jde o produkt spíše střední cenové kategorie, ale pyšní se velkou oblibou, výborným uživatelským hodnocením a obzvlášť dobrým poměrem ceny a kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky