pátek 4. září 2020

Topinkovač sencor sts 2652rd

It has button for toasting frozen bread. Topinkovač je vhodný pro přípravu silných I tenkých toastů. Lze na něm nastavit až stupňů intenzity opečení. Výhodou je I výsuvná miska na drobky. Egyszerre két szelet kenyér készíthető, a pirítás intenzitását fokozatban állíthatja be.


Topinkovač sencor sts 2652rd

Az elektronikus időzítő segítségével megadhatja az Ön számára megfelelő pirítási. Ve spodní části je vybaven i praktickou výsuvnou miskou na zachycení drobků z pečiva. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. A modern dizájn és a hasznos funkciók együttesen csúcsminőségűek. Mindenki egy kicsit másként szereti pirítóst, így a Sencor kenyérpirító fokozatos pirítás intenzitást.


Elektrický časovač, funkce Stop, výsuvná miska na drobky. Nemesacélból készült, sütési fokozattal rendelkezik. Kiolvasztó funkció is található rajta, kivehető morzsatálcája pedig megkönnyíti a tisztítását. Moderní design v kombinaci s užitečnými funkcemi jej d. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Topinkovač sencor sts 2652rd

Každý má rád topinky trošku jinak, proto topinkovač Sencor nabízí stupňů. Vhodné pro přípravu silných i tenkých toastů Probíhá aktualizace nastavení webu, skladová data nemusí být správná. Dva otvory na opékání, elektronický časovač, tlačítko pro přerušení provozu. Hriankovač je vhodný pre prípravu silných aj tenkých toastov.


Možno na ňom nastaviť až stupňov intenzity opečenia. Je hravá a bude tě bavit. Nakup levně v pohodlí domova. Disponuje tlačidlom na okamžité prerušenie procesu pečenia. Můžete v něm opékat silné i tenké toasty, i. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Topinkovač sencor sts 2652rd

Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Krásný červeno-černý design. Nerezový topinkovač Sencor s plastovými prvky a příkonem 8W.


Opékač topinek má dva otvory na opékání dvou toastu současně. Elektronický časovač umožňuje nastavit intenzitu opečení v sedmi stupních. Funkce stop, rozmrazování a opětovné pečení. Produkt je dočasne nedostupný Produkt sme pre vás u dodávateľa už objednali, bohužiaľ momentálne. CZ v současné době nabízí příslušenství pro GSM telefony, videokamery, digitální fotoaparáty, notebooky, PDA a Navigace.


Topinkovač sencor sts 2652rd

Siin saate esitada küsimusi selle toote ostnud ostjatele võ Kaup24. Arvamusi ja kommentaare jätavad Kaup24. Doprava zdarma na tisíce produktů.


Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky