čtvrtek 24. září 2020

Žehlička a kulma na vlasy v jednom

Tato inovativní a praktická kulma a žehlička na vlasy v jednom je skvělý vynález, díky němuž budete. Poznejte, jak získat snadno a rychle vzhled modelky s revoluční žehličkou na vlasy Bellissima Revolution! Táto univerzálna keramická žehlička vlasov a kulma v jednom používa profesionálnu teplotu 2ºC a ponúka regulovateľné nastavenia.


Vysouší, češe a zvyšuje objem jedním tahem! Keramický povrch chrání vlasy před poškozením.

Speciální větrací otvory a ovální design pro rychlejší a pohodlnější vysoušení. Několikastupňové teplotní nastavení: nízká, střední a vysoká. Kulma a žehlička 2vje revolučním pomocníkem na vlasy , která vám pomůže vytvořit jakékoliv vlny a kadeře a také vám narovná vlasy.


Teď zvládnete vytvořit krásný účes už do deseti minut. Ještě lépe, kadeře by měly vydržet 2-dny. SUPER CENY s dopravou do druhého dne!


TWISTLINE je revolučním pomocníkem na vlasy , která vám pomůže vytvořit JAKÉKOLIV vlny a kadeře a také vám narovná vlasy. Můžete si jednoduše vybrat, zda chcete vlasy zvlnit nebo narovnat!

Díky titanovo-turmalínové technologii jsou desky vysoce odolné a zajišťují stejnou teplotu po celé své ploše. Inovativní způsob pro tvorbu jakéhokoli účesu představuje rotační žehlička na vlasy. K dispozici je oboustranná rotace v závislosti na tom, zda. Okamžite vytvori akýkoľvek.


Náš obchod nabízí novinku v této oblasti od české firmy Concept. Balení obsahuje: x Mestar Kulma a žehlička na vlasy 2v1. Inteligentní tvarovač vlasů se velice snadno používá. Chcete-li vlasy natočit, uchopte pramen vlasů, vložte jej do tvarovače vlasů Pro9a jemně jím otočte. Pokud chcete vlasy narovnat, tvarovačem neotáčejte, jen jím pohybujte směrem dolů.


Babyliss Pro multifunkční žehlička a kulma v jednom. Tato univerzální žehlička je opatřena topným tělesem, díky kterému jsou plochy destiček rovnoměrně teplé to umožňuje rychlejší styling, který vydrží déle. Pro dokonalé vlasy s dlouhodobým výsledkem. Vlasy jsou po použití žehličky jemné a lesklé. V cene kupónu za 1€ je zahrnuté: univerzálna keramická žehlička vlasov a kulma v jednom.


Kulma a styler na vlasy se liší způsobem úpravy vlasů – zatímco kulma slouží primárně k natáčení vlasů, styler umožňuje také jejich žehlení a další stylizaci. Kulma na vlasy je vhodná pro ženy, toužící především po krásných a výrazných loknách, jež vytvoří snadno a rychle. Príspevok v téme: Zehlicka a kulma v jednom.

Prosim poradte zehlicku na vlasy , ktorou mozno vlasy aj natacat? Corioliss Straight Curl 2v1. Young multifunkční spray na vlasy Onlyoung 10vs intenzivním působením 150ml. Kulma so širšou hlavicou je vhodná na dlhé vlasy , ale veľmi obľúbená je aj u žien s kratším strihom vlasov, pretože dokáže zväčšiť ich objem. Jedná sa o kulmu na veľké kučery, pretože s hlavicou s priemerom mm vykúzlite maxi ležérne, plážové alebo bohovlny, ktoré sú v súčasnosti veľmi populárne u neviest, ktoré si želajú mať prirodzený vzhľad.


Môžete si jednoducho vybrať, či chcete vaše vlasy navlniť alebo narovnať! Vďaka titánovo-turmalínovej technológii sú dosky vysoko odolné a zabezpečujú rovnakú teplotu po celej svojej. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krepovačka na vlasy neboli krepovací kleště vám zajistí objem jako ze salonu i dokonalý retro účes. Funguje na podobném principu jako žehlička , jen s rozdílem, že vlasy místo narovnání krepuje a vytvoří objem.


Vyberajte si Žehličky na vlasy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky