úterý 15. září 2020

Zdravá láhev 1l

Zdravá láhev 1l

Motivy ZDRAVÁ LAHEV UAX vznikly ve spolupráci s firmou UAX. Sportovní lahev ZDRAVÁ LAHEV 1l. Je plně recyklovatelná, ekologicky šetrná. Je vhodná pro nápoje až do 100°C a je možno ji mýt v myčce.


Pro snadné mytí lze zátku v poloze open snadno úplně vytáhnout z víčka. Je vyrobena z materiálu vyvinutého speciálně pro lékařské a farmaceutické účely. V současné době se jedná o nejlepší výrobek na trhu mezi lahvemi na pití pro děti i dospělé. V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme.


Skladem Výprodej Zdarma. Lehká a velmi odolná je láhev Tritan l značky Regatta. Láhev Regatta Tritan Flip l. Vhodná na doplňování tekutin na výletě, projížďce.


Samozřejmě všechny lahvičky z nabídky máme i na naší kamenné prodejně. Vyrobena z materiálu vyvinutého speciálně pro lékařské a farmaceutické účely. Bez plísní, zápachu, ftalátů, změkčovadel a Bisfenolu A. Myslete na své zdraví a vyberte si z naší nabídky zdravou ekologickou lahev.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Unikátní český výrobek, do školy,. Ekologická láhev je skvělou alternativou k jednorázovým PET láhvím. Jedinečný rodinný obchod s dlouhou tradicí, ve kterém naleznete ty nejlepší produkty, za jejichž kvalitou si stojíme. Zdravá lahev All you need UAX 1. Velmi kvalitní láhev vyrobená ze zdravotně nezávadného matirálu.


Láhve jsou vyrobeny ze speciálního materiálu-polypropylenu, který byl vyvinut pro lékařské a farmaceutické účely. Nabízíme jak běžné, tak i značkové zboží od českých i zahraničních výrobců. Uax All you need-modrá.


Výhodou je nízká hmotnost a snadná obsluha – ocení ji především děti, senioři a zdravotně postižení. Nabízí širokou škálu designů a velikosti 5l, 7l a 1l , které jistě uspokojí každého. Tento materiál (polypropylen) se využívá např.


Lahve od nás v té nejvyšší kvalitě. Skvělé ceny, 2výdejních míst. ZDRAVÉ LAHVE jsou vyrobeny z polypropylenu určeného pro lékařské a farmaceutické použití a zabraňují šíření plísní a zápachu, což je nejčastější problém lahví na pití. ZDRAVÁ THERMO LÁHEV 1L 51- Kč (včetně DPH) Cena v eurech: 2(včetně DPH) Objednávací kód: ZDRAVLA1L ZDRAVÁ THERMO LÁHEV 1L s antiseptickým účinkem, láhev bez plísní a mikrobů, změkčovadel a ftalátů, vyrobená z materiálu pro farmaceutické a lékařské. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.


ZDRAVÉ LÁHVE jsou vyrobeny z polypropylenu určeného pro lékařské a farmaceutické použití a zabraňují šíření plísní a zápachu, což je nejčastější problém. Značka má více jak pětadvacetiletou tradici a dodává výrobky nejen na český, ale i na zahraniční trh. ZDRAVÁ LAHEV je vyrobená z materiálu vyvinutého speciálně pro lékařské a farmaceutické účely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky