čtvrtek 17. září 2020

Výroba hašiše na sucho

Na výrobu hašiše s pomocí ledu budete potřebovat pytle na hašiš tzv. K výrobě budete potřebovat také hodně ledu. Rostlinný materiál jako paličky a. Záleží na způsobu výroby a kvalitě použitého rostlinného materiálu.


Nejoblíbenější domácí metodou na výrobu hašiše je za použití jemného síta, kterým propadá jemná pryskřice.

Pryskyřici pak za působení tepla a tlaku stlačíte do hašišové kostky. Barva kvalitního hašiše může být různá ale rozhodně by si měla zachovávat odstíny černé a tmavě hnědé barvy. Pokud má hašiš barvu spíše do zelena, je možné že je kontaminován zbytky rostlin a jeho čistota není nic moc. Obsah THC v hašiši se na černém trhu pohybuje v rozmezí od - v závislosti na čistotě. Kvalitu marockého hašiše poznáte stejně jako toho afghánského.


Ten se provede tak, že kousek hašiše přiložíte k ohni a pokud je kvalitní, uvidíte jak z jeho středu vylézají malé bublinky. V posledních letech se také na trhu objevilo široké spektrum různých výrobků.

Mějte na paměti: Dle čistoty rukou osoby, která hašiš vytvářela získáte kromě hašiše , kanabinoidů a dalších dobrot i přírodní oleje a prach z rukou dané osoby. Nejspíše ale nepoznáte rozdíl v chuti, protože trichomy budou dominovat. Získali jsme velkou hrst zlatého, velmi čistého hašiše. Trvalo několik dní, než hašiš na vzduchu zcela vyschnul.


Naštěstí ho bylo možné kouřit ihned po dokončení. Při manipulaci s čerstvým hašišem je nutno postupovat velmi opatrně, protože je velmi lepkavý a při dotyku se okamžitě přilepí na ruce. Výroba Hašiše Tradiční metoda, jak vyrobit solidní kus hašiše je, ručně sbírat pryskyřici přímo z rostliny. Odzkoušená metoda v tomto videu, jak si upéct kus hašiše na konci v troubě.


Home-made hašiš za hodinu. Tak sem si řek, ze se s vámi podelim o tuhle vychytávku. V Afghánistánu je pěstování konopí a výroba hašiše velmi tradiční. Existují tu celé klany, pro které je výroba hašiše již po desítky generací hlavní obživou a místní klimatické podmínky ( sucho a malá míra oblačnosti) jsou pro pěstování indického konopí naprosto ideální.


Ukážeme si jak vyrobit kvalitní hašiš ze zbytků rostlinek pomocí ledu. Celkem vzato je užívání hašiše při léčebném použití totiž daleko zdravější, nežli kouření klasického konopí. Takto vzniklý prášek se nazývá kief (nebo kif) a dále se za pomoci tepla stlačuje do výsledných bloků hašiše.

Tímto způsobem se získává hašiš např. Maroku a řadě dalších států. Na této chemické vlastnosti THC je i postavena metoda HASH OLEJE. Jak už název napovídá, jedná se o pryskyřici rozpuštěnou za tepla v oleji. Používá se hlavně při vaření koláčků, nebo něčeho podobného.


Nejdůležitější je, zapamatovat si, že THC se LEPÍ ( na cokoliv) a dá se rozpustit v oleji, nebo v alkoholu. Nejdříve samotná teorie, co je to hašiš a jak se dá vyrobit. Hašiš je směs thc s malým množstvím. Tato doba může trvat až hodin při teplotách 18–24°C.


Vyšší teplota podporuje tvorbu plynů a zvýší odvodnění. Nižší brzdí odtok syrovátky. Po odkapání solíme sýry na sucho a většinou je rosíme plísní (Penicillium candidum, Geotrichum candidum nebo Brevibacterium linens). Tato dýmovnice se původně používá jako tuhé palivo do modelářských raket, ale má skělé vlastnosti, které jí umožňují využití jako dýmovnice. Najprv sa na seba naukladajú na sucho a následne sa zalievajú betónom.


Majú porézny povrch, čo zabezpečuje výborné spojenie s omietkou (povrchové úpravy) aj so samotným betónom (betónové jadro). Zatepľovanie odpadá, čím sa ušetrí veľa námahy i času. Dutiny v tvarovkách je možné využiť na vedenie rozvodov a potrubia.


Solení na sucho Solení čistou solí. Tento způsob uplatníme při solení sádla na přípravu slaniny a při solení masa na výrobu uzenin s přísadou papriky, která jej částečně zbarví. Surovina musí být vychlazena na teplotu 2-stupně , a po nasolenín ji ukládáme do teploty blízské stupňů. Postup přípravy receptu.


Upravené pásy sádla obalíme v soli a naskládáme do vhodné nádoby a uložíme v chladu (po °C).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky