středa 9. září 2020

Vtipné klobouky

To platí třeba pro kovbojské klobouky , slaměnné klobouky , sombréra, čarodějnické klobouky , pirátské a další. Všechny ostatní klobouky najdete právě v této kategorii našeho e-shopu, kde jsou tím pádem především retro klobouky , historické klobouky , klobouky pro cestovatele nebo loupežníky. Párty klobouky a vtipné pokrývky hlavy v univerzální velikosti ale v různých materiálech a barevných provedeních.


K doplnění karnevalových převleků, na vtipnou kloboukovou párty nebo jako originální pokrývka hlavy k vodě. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Dáša Opravdu nevšední zboží, zajímavé a vtipné kostýmy! Kouzelný obcho mohu všem doporučit přijít se aspoň podívat!


Klobouky a pokrývky hlavy. V nabídce jsou různé klobouky , barety, cylindry, sombréra či čelenky všech barev a materiálů. Klauni kostýmy, paruky, klobouky.


V našem obchodě najdete mraky vychytávek, dárků a gadgets pro každou příležitost.

Vše je přehledně řazené do kategorií, takže si můžete jednoduše vybrat třeba dárky k narozeninám, dárky k valentýnu, vánocům, dárky pro muže, či ženy, nebo třeba nejnovější vychytávky. Vtipné čepice - LevneDarecky. Máte rádi humor, zábavu, recesi a také různé zábavné masky?


Jistě vás zaujmou doplňky, které nabízíme v této kategorii. Jedná se o pokrývky hlavy, které jsou vždy vtipné a velice originální, ocení je jak dámy, tak také vtipní pánové. Co by to bylo za veselý vodácký výlet bez vtipných čelenek a klobouků? V této kategorii najdete klobouky historické, tématické, k uniformám, sombréra, slušivé kloboučky na čelence pro dámy nebo vtipné klobouky jen tak pro legraci.


Vytvořte dokonalý převlek do nejmenšího detailu. Ať je vaším záměrem kovboj, mušketýr, rytíř, krvelačný pirát nebo dobyvačný viking – bez pokrývky hlavy budete jen těžko vytvářet iluzi skutečné postavy. Někdo má pod čepicí - já mám pod klobouky.


Dárky jsou rozděleny na vtipné dárky pro muže, vtipné dárky pro ženy, dárky a dárečky, kde můžete najít například alkoholové dárky, vtipné polštáře, dárky ke svatbě a na rozlučku se svobodou, vtipná trička, žertovné zástěry, dřevěné a kovové hlavolamy, vtipné rámečky i třeba hrnky s vtipným potiskem. V kategorii klobouky a pokrývky hlavy najdete nejrůznější čepice, čelenky, šátky, cylindry, klobouky i minikloboučky, které jsou nezbytným doplňkem karnevalového kostýmu. Masky na karneval naleznete v nejrůznějších variantách – od celých kostýmů až po jednotlivé části: karnevalové doplňky, karnevalové líčení, karnevalové paruky, klobouky , čepice, masky na karneval, nasazovací zuby, vousy, vtipné brýle, vtipné nosy, vtipné uši.


Nebudu Vás unavovat mazáním medu kolem úst, ani cvrlikáním o tom, jak si u mne určitě vyberete, protože jsem nejlepší. Pivní klobouk je plstěný vysoký klobouk ve tvaru plného půllitru. Bomba pro každého správného pivaře, tedy pro většinu z nás!

U nás můžete nakoupit vše na karneval - masky,paruky,kostymi,make-upy, klobouky ,brýle a všemožné doplňky. Ideální pro hlavu obvodu kolem cm. Dále nabízíme dárkové zboží - keranické hrnečky,keramické drobnosti, skleničky. Velkoobchod - ptákoviny, karnevalové kostýmy, maškarní masky, škrabošky, žerty, balónky, paruky, vtipné dárky a jiné narozeninové dárky.


V naší nabídce najdete jen to nejkvalitnější zboží. Stylové, funkční klobouky značky Stetson a Tonak. Je radost tyto skvosty nosit.


Já sama mám několik kousků a jsem na ně pyšná. Jak zjistit správnou velikost klobouku? Vemte si krejčovský metr a změřte hlavu. Měřte nad ušima nebo v místě kde chcete klobouk nosit.


Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt Nejnovější Nejlevnější Nejdražš. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky