pátek 18. září 2020

Wm14t440by

If you click on Accept, you allow us to record your usage behavior on this website. Hodnocení dalších uživatelů. Téměř ve všech uživatelských recenzích narazíte na pozitivní vlastnost této pračky – je tichá. To jistě ocení také řada budoucích uživatelů tohoto modelu, praní v noci ani v případě, že máte místo s pračkou blízko vaší ložnici, není tedy překážkou.


This feature is not available right now.

Please try again later. Oděvy budou komfortně a důkladně vyprané a vy budete mít více času na sebe a svou rodinu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Jde o volně stojící spotřebič o hloubce cm. Siemens WM14T440BY , bílá.


Vypere kapacitu kg prádla.

Inovativní nerezový prací buben waveDrum s 32cm plnicím otvorem pojme až litrů. Digital Banking, Product Innovation Expertise. Omni-channel, Customer Experience Strategy.


SIEMENS pralni stroj WM14T440BY je na voljo v trgovini po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku Trgovine. Odevy budú komfortne a dôkladne vyprané a vy budete mať viac času na seba a svoju rodinu. Nabídne vám programů vč. Modell: WM14T440BY Leírás: iQ5mosógép iQDrive motorral a hatékony, ugyanakkor kíméletes mosásért, nagy, könnyen olvasható kijelzővel. Intelligens, megbízható és csöndes iQdrive motor a hatékony ruhaápolásért.


A speedPerfect opcióval akár -kal gyorsabban kaphat tökéletes mosási eredményt. Whether it be retail, corporate, private banking or technology, we have a long history in. Automatická pračka s velkým čitelným displejem, funkcí iSensoric a asynchronním motorem iQDrive pro vysoce efektivní a účinnou péči o prádlo.


Zatím nebylo ohodnoceno Automatická pračka s technologií iSensoric, velkým čitelným displejem a asynchronním motorem iQdrive pro vysoce efektivní a účinnou péči o prádlo. S funkciou speedPerfect dosiahnete perfektné výsledky prania v skrátenom čase až o. Inteligentní, odolný a tichý iQdrive motor zaručuje vysoce efektivní a úspornou péči o prádlo. Inteligentní systém distribuce vody waterPerfect PlusChytrý 3D senzor systém se postará o to, aby na základě objemu a druhu prádla (např. bavlna nebo syntetika) bylo do bubnu přivedené vždy optimální.


Sokféle előre programozott, választható mosási programjának köszönhetően mindig kiválaszthatja a számára megfelelőt.

Többé nem kell aggódnunk, hogy nem érünk haza mire lejár a mosógép, mert a mosógép rendelkezik egy maximum órás. Navíc ji můžete s klidem umístit i třeba do kuchyně, když její hlučnost nepřesahuje dB. Je poháněná motorem iQdrive, který je extrémně efektivní a tichý. SIEMENS WM14T440BY s výkonným a tichým motorem iQdrive. Tehnologie waterPerfectPlus - consumuri minime de apă, cu ajustare automată pentru orice grad de încărcare.


Opțiune speedPerfect: rezultate perfecte la spălare într-un timp redus cu până la. S funkcí speedPerfect dosáhnete perfektních výsledků praní ve zkráceném čase až o. Ponuja speedPerfect funkcijo za do hitrejše popolne rezultate pranja.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky