úterý 19. ledna 2021

Žulová kuchyňská deska ceník

Kolik stojí žulová deska Náklady na žulovou desku jsou vyšší než v případě umělých napodobenin, ale cenu kompenzuje dlouhá životnost, mechanická odolnost a estetická krása. Cena žulové desky na míru vychází od 15. Kč v závislosti na druhu materiálu, složitosti tvaru, rozměrech, výřezech pro dřezy a varné desky atd. Tolik násilí, kolik prožívá na svém těle kuchyňská pracovní deska , nezná žádná jiná část kuchyně.


Její výběr musí proto zohlednit řadu.

Podle složení konkrétního druhu kamene by se kamenná deska měla vhodným přípravkem impregnovat přibližně jednou za půl roku. Impregnací se na kameni vytvoří. Skvěle se hodí i pro barový pult, který se tak stane dominantou každé moderní kuchyně.


Děkuji pracovníkům firmy Granit Holec za perfektně provedenou práci! Pracovní deska z žuly mou novou kuchyň pozvedla o několik tříd a je radost v ní vařit. Zároveň bych chtěla firmě poděkovat za pochopení, s jakým mi vyšli vstříc při domlouvání termínů pro zaměření a instalaci desky.


Před tisíci lety vytvořila příroda nekonečnou paletu barev a vzorů v kameni při jeho formování. Nabídka kamene je proto velice široká a každá vyrobená kuchyňská deska se stává unikátem.

Ceník Granit Zedníček s. Kamenolom Kamenná a Mrákotín. Kuchyňské pracovní desky z masivu, dřevotřísky a kamene najdete na FAVI. Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru. Zde najdete informativní ceníky našich výrobků.


Ceny, zde uvedené, jsou orientační a vždy jsou tvořeny na míru jednotlivému zákazníkovi s ohledem na způsob výroby, opracování kamene, povrchovou úpravu, množství odebraného zboží aj. Pokud nechcete používat prkénko na krájení, je pracovní deska z keramiky pro vás ideální. Jestliže vám často padá hrnec, pak si pořiďte pracovní desku z kompozitního materiálu.


Desky ze žuly a technického. Rádiusové obrubníky: za bm venkovní rádius: do R 1m, 1. Do m– , od do – , nad – , u kuchyní – až 1. Mramorová deska – výhody, nevýhody a ceny. Nechejte si zdarma vypracovat cenový odhad přímo pro Vás.


Kuchyňská pracovní deska je bezesporu nejvíce zatěžovanou částí kuchyně. Jsou na ni kladeny extrémní nároky, neboť musí snášet nejen velkou mechanickou zátěž, ale i třeba rozlité víno, odstřikující omastek z pánve anebo odložený hrnec s rozpáleným dnem.

Naše kuchyňské pracovní desky testujeme tak, aby zvládly až let používání a na tyto roky vám také poskytujeme záruku. Kromě desek ve standardních rozměrech nabízíme i pracovní desky na míru, které se vám maximálně přizpůsobí. Příklady cen jednotlivých typů kuchyní najdete v malé fotogalerii - kuchyně - ceník.


Výslednou cenu pak jednoduše vynásobíte počtem metrů, které vám kuchyň v prostoru zabere. Spodní i horní část kuchyňské linky počítejte dohromady , běžný metr již zahrnuje jak spodní korpus, tak i horní skříňky. Na přední hraně desky je postforming (zaoblení). Ceny urnových pomníků - materiál přírodní kámen Žulové urnové pomníky ze světlého materiálu Mountain Pink začínají na ceně 12.


Kč, ze světlého materiálu Tarn 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky