pondělí 11. ledna 2021

Závěsný program

Náš závěsný systém do kuchyně nabízí neomezené možnosti složení vlastního setu, podle potřeby a je možné ho v budoucnosti podle potřeby měnit a rozšiřovat. V našem e-shopu si sami složíte vlastní závěsný systém a vyberete doplňky podle potřeby. V sekci „ Railing systém najdete madla a jejich držáky k uchycení na stěnu, nebo kuchyňskou linku. Univerzální závěsný systém do každé kuchyně. Určeno pro zavěšení výrobků MONTI i jiných druhů kuchyňských potřeb.


Snadná instalace, všechny montážní díly jsou součástí výrobku.

Závěsné tyče MONTI lze vzájemně spojit do libovolně dlouhé sestavy včetně rohového propojení. Designově vychází z programu výsuvných zásuvek Vario - základním konstrukčním prvkem je opět kvalitně povchově upravený hliníkový plech. Jejich použití dokáže zvětšit plochu pro odkládání a snadnou dostupnost věcí používaných při práci v kuchyni a při vaření. Výrobky závěsného drátěného programu do kuchyní vám umožní mít při vaření vše na očích a při ruce. Vybírat můžete z polic, závěsných košíků a řady dalších výrobků.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Závěsný držák na květináče Antic Line Pot Hanger.

Vládní opatření ze soboty 14. Drátěný program do kuchyně - závěsný držák kuch. Lišty Linero MosaiQ - imitace NEREZ. PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY (ve staré verzi e-shopu) NUTNÁ NOVÁ REGISTRACE ! IČO), Vám bude poskytnuta sleva.


Moderní a nadčasový design kořenek nesmí chybět v žádné domácnosti. Pro uložení až tří různých druhů koření. Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. Moderní závěsný program MODI umožňuje jednoduché a elegantní spojení hliníkových profilů s dřevěnou deskou.


Předností systému je jednoduchá montáž, velký výběr doplňků a komponentů spojených s vynikající funkčností. Toto přání splní výrobky kuchyňského závěsného programu. Odkládací plochy pro kuchyňské náčiní, kořenky, nože jsou vždy k dispozici bez dlouhého hledání. Více než odběrných míst.


K dílenským stolům nabízíme závěsné panely, police, háčky, držáky na nářadí, plastové boxy. Specializujeme se na drátěný program do kuchyně, šatny a koupelny. Ohýbáme dráty (2–mm) na moderních CNC 3D ohýbačkách.


S vysokou přesností se věnujeme sériové i kusové výrobě.

Pokud přemýšlíte, jak nejlépe zorganizovat pořádek v kuchyni, máme pro vás jeden tip. Nepatří sice zrovna mezi žhavé novinky, nicméně ten, kdo ho někdy při plánování kuchyně použil, na něj nedá dopustit. Zabýváme se prodejem drátěného programu do kuchyně a šatny.


Pokud hledáte do kuchyně potravinovou skříň, výsuvné chromové koše, výsuvné odpadkové koše, koše na prádlo nebo závěsné systémy tak u nás je najdete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky