středa 6. ledna 2021

Zahradní restaurace mario lednice

We waited min for a server, then told there was at least an hour wait for food. The table beside us arrive ate, and paid before we even got a beer. Nabídka piv: Starobrno 11°, Plzeňský Prazdroj 12°.


Informujeme o přerušení provozu od 24. Děkujeme všem našim zákazníkům za přízeň! Nejen Vaši oblíbenou ☕️ si můžete během letní sezóny dát v příjemném prostředí zahradní restaurace Mario u vodní kašny.

Všechny pokoje jsou klimatizovány. Příjemné posezení u zurčící osvětlené fontány umožňuje zahradní restaurace. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází množství turisticky velmi atraktivních míst, jež jsou součástí oblíbeného Lednicko-valtického areálu.


Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou. Moravia v Lednici výjimečná? Proč se vyplatí vyrazit za gastronomickým zážitkem právě sem? Je to v podstatě velmi prosté – vše děláme poctivě a pokud možno z čerstvých místních surovin. Poté pokračujte do Lednice.


Lednice – hotel Mario , zahradní restaurace , od 18.

V hotelu je hostům k dispozici výtah, úschovna kol, zahradní restaurace s vodní fontánou, dětský koutek a hotelové parkoviště s elektronicky ovládanou bránou (monitorováno). Najlepšie reštaurácie v Ledniciach, Česká republika: Pozrite si recenzie najlepších reštaurácií v Ledniciach na Tripadvisore a vyhľadávajte na základe kuchyne, ceny, polohy a ďalších kritérií. Krásné ubytování v Lednici přímo u vstupu do Zámeckého parku, zámku a na náměstí. Hotel Mario nabízí příjemné ubytování v Lednici - je situován přímo v centru obce.


Pro hosty je v ceně zahrnuta snídaně, wi-fi internetové pokrytí, parkování a úschovna kol. Součástí hotelu je zahradní restaurace s vodní fontánou. V období letních prázdnin se zde konají pravidelné páteční večery s živou hudbou. It offers a free WiFi and free private parking. All rooms at Mario Hotel have satellite TV and spacious bathrooms with walk-in shower and.


Z důvodu státem vyhlášené karantény není možné vytvořit rezervace ubytování s příjezdem do 1. Pro rezervace po tomto termínu vybírejte z nabídky ubytovacích zařízení nabízející možnost zrušení zdarma. Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových standardně vybavených pokojích s koupelnou se sprchovým koutem a fénem. Děláme poctivé domácí burgery z čerstvých surovin a kvalitního mletého hovězího masa, tortilly a také vegetariánské burgery. Přijdťe ochutnat a posedět si v příjemném nekuřáckém, klimatizovaném prostředí naší restaurace. Restaurace známá z pořadu Ano, šéfe!


V době prázdničn se zde konají víkendové večery s živou hudbou. Pro děti je připraven vnitžní i venkovní menší dětský koutek. Galerie: Zahradní restaurace.


Služba přímo na recepci je nepravidelná.

Provoz zajištěn denně od 8. Ubytování v Lednici - hotel Mario vyniká svou polohou přímo u vstupu do Zámeckého parku, Zámku a na náměstí. Snídaně podáváme v salonku formou švédského stolu. Ubytování - Hotel Mario - Ubytování v České republice - databáze ubytovacích zařízení. Pořádáme firemní večírky, rodinné oslavy či v zimním období zabijačky.


Podáváme pivo i víno vlastní značky, místní restaurace se specializuje na regionální kuchyni a vaří z místních surovin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky