úterý 12. ledna 2021

Whirlpool aws 63013 cena

Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Whirlpool představuje novou generaci úzkých praček.


Colours, která rozpozná množství prádla a program automaticky nastaví. Zároveň neustále sleduje cyklus praní a zajišťuje optimální výkon Technologie 6. Vacuum Wars - Dyson 3Eye vs iRobot Roomba 9vs Xiaomi Mi Robot Vacuum - Duration: 10:32. K dispozici je navíc pracích programů. Môžete si vybrať z programov prania vrátane programu na svetlé a tmavé prádlo, alebo rýchleho minútového programu, ktorý šetrí váš čas. SLIM pračky, které se hodí všude tam, kde nemáte dostatek místa pro spotřebič v klasické velikosti, do hloubky má totiž pouhých centimetrů, takže je dokonalou volbou do malých koupelen, případně k zabudování do kuchyňské linky.


Přestože je to menší verze, kapacita bubnu je i tak kg prádla. Práčky a sušičky sú rýchlejšie, preto počas dňa vyperiete viac bielizne. Trochu nevhodná do bytu pro mírně zvýšenou hladinu hluku, ale na chalupu nebo rodinného domu výtečný pomocník.


Tento výrobek jistě mohu doporučit. Pračka má šestý smysl a proto je velmi úsporná a nemá nesmyslně dlouhé prací programy. Ale ty se samozřejmě dají navolit, pokud si to stupeň znečištění vyžaduje. Disponuje prémiovými funkcemi, jako je 6. Download Instructions for Use.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Na výběr máte mezi programy, pračka je navíc vybavená funkcí máchání a. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Orientačná cena : 2- 5€ Záver. Bohatá ponuka programov a najmä 6. Ovládanie je jednoduché a rýchle, na začiatok možno pre laika trochu.


Pračka je vhodná pro rodiny s dětmi, ale díky jednoduchému ovládání ji zvládnou také osoby vyššího věku. Pračka nabízí velké množství užitečných programů včetně funkcí, které vám pomohou s jednoduchou údržbou prádla po doprání. Chybí jí sice parní praní, ale o nemačkavost se. Bezpečne sa postará o vašu bielizeň vďaka širokej ponuke pracích programov a veľkej kapacite bubna kg.


Nakúp lacno v pohodlí domova. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Její předností je mimořádně úzké provedení, které zaručuje, že se vejde i do malých koupelen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Z hľadiska spotreby si stojí veľmi. Jednou za čas posíláme informace o speciální akcích, slevách a výprodejích. Nudné a zbytečné obchodní e-maily neposíláme.


Za nízku cenu poskytuje veľa programov a technológií. V porovnaní s konkurenciou dosahuje vynikajúce výsledky v oblasti spotreby vody a energií. Jedinečná technologie Colours 15° obstará péči o barvy vašeho oblečení.


Již se tak nesetkáte s vybledlými tričky či nechtěně zabarvenými košilemi. Samozřejmostí jsou také běžné prací programy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky