čtvrtek 14. ledna 2021

Winterhalter myčka

Protože díky modulárnímu systému lze CTR snadno naplánovat, individuálně konfigurovat a poté také rozšířit. Winterhalter slibuje vysoký mycí výkon s kompaktními rozměry. Jaké máte možnosti k dalšímu snížení nákladů? Ve snackbarech, kavárnách a bistrech se na minimálním prostoru připravuje a nabízí velké množství teplých i studených pokrmů a nápojů.


Tento univerzální stroj myje jak příbory, tak i sklenice a nádobí, a to při jednom spuštění a se.

Do vyprodání zásob 5litrový kanystr mycí chemie k myčce zdarma. Thanks to the modular system, the CTR can be easily planne individually configured and retrofitted. The perfect warewashing solution for 1to 4diners. Poté, co si sestavíte svou myčku snů, poznáte a hlavně získáte naprosto novou dimenzi mytí nádobí či sklenic. Mycí stroje Cool zaručují hygienicky čisté výsledky mytí s konstantní teplotou v nádrži a současné schlazení sklenic studenou, čerstvou oplachovou vodou.


Stroj se dá nakonfigurovat ve třech krocích - stačí si vybrat velikost myčky, individuální možnosti vybavení a účel použití (mytí sklenic, nádobí, příborů či univerzální mytí). Kód: 9Prodám gastro myčku špičkového německého výrobce winterhalter.

Možnost předvést v provozu. Mycí koš v ceně Profesionální průchozí myčka winterhalter PT-M s inovativním mycím systémem, se kterou umyjete nádobí ry. Myčka kuchyňského nádobí GS 6je nejmenší myčkou nádobí na světě.


Kompaktní nejmenší podstolová myčka černého nádobí GS 6nabízí řešení i pro ty nejmenší a stísněné provozy. Kompaktní podstolový model zajistí vynikající mycí výsledky pro europřepravky, plechy, GN nádoby, tácy, tukové filtry, nádobí a příbory. Protože každý podnik má svůj vlastní profil a naprosto individuální potřeby, od umývaného nádobí až po prostorové podmínky. Jedná se o košovou myšku s inovativní technikou pro provozy hotelů a restaurací.


Za touto charakteristikou se skrývá řada nových prvků a inovativní mycí systém. Myčka však přesvědčí nejen hygienickou čistotou umytého nádobí, ale i velmi komfortní obsluhou. Profesionální myčky na nádobí vysoce kvalitní značky Silanos jsou vhodné do všech typů gastronomických provozů. Myčky na nádobí jsou standardně opatřeny jak dávkováním oplachového prostředku, tak i dávkováním mycího prostředku. Obsluha je naprosto snadná.


To umožňuje intuitivní, bezchybnou obsluhu. S revolučním konceptem strojů řady. Stroj se sám kontroluje a aktuálně prostřednictvím zvukových i vizuálních signálů informuje obsluhu o svém stavu.

Chyby jsou rychle rozpoznány a odstraněny. Který průběžná myčka má redukci mycího tlaku. Průchozí myčky WINTERHALTER jsou zárukou dokonalého výsledku mytí v nejkratším možném čase. Dle druhu mytého nádobí, prostorových možností a individuálních potřeb lze vybírat mezi modely PT-M, PT-L, PT-XL a PT-500.


Celoplošný reverzující mycí systém odstraňuje i nejsilnější nečistoty. Speciálně pro velké nádobí jako jsou hrnce, plechy a kuchyňské nádobí je koncipována série GS 600. Automatická průchozí myčka nádobí Silanos v celonerezovém provedení s jednoduchým pláštěm, masivní madlem (řešeno pro využití v náročných gastroprovozech). Myčka má lisovanou vanu s dvojitou filtrací, oblé rohy v mycím prostoru pro dokonalou údržbu a čistotu, nezávislá rotační a mycí oplachová ramena. Dodávají se v celoelektrickém provedení nebo s plynovým ohřevem vody.


Dle velikosti provozu dodáváme skříňové, průběžné nebo tunelové myčky. C potřebný průtočivý tlak vod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky